2777
2789
عنوان

کرجی ها بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشنام محمد شهر مشکین دشت گوهر دشت شهریار باغستان و..... همه جای این شهر قشنگه

آهاااا عزیزم اونا حومه اس برو عظیمیه و فردیس و گوهردشت و جهانشر کثیفی هوا و شلوغیش و ترافیک و اعصاب خردیاش با تهران مو نمیزنه🥲

کرج تو سینه ی کوهه بسیار سر سبزه هواشم بد نیی ولی خب شلوغه

همین شلوغی ترافیکش قشنگیه غروب تابستون بود ما تو ترافیک بودیم به اشتباه خلاف اومدیم گم کرده بودیم بعد یک نفر از این آدما نگفتن چرا فلان یکی فحاشی نکرد یکی عصبی نشد همه راه برامون باز کردن کمک کردن 

دختری از جنس دریا 

آهاااا عزیزم اونا حومه اس برو عظیمیه و فردیس و گوهردشت و جهانشر کثیفی هوا و شلوغیش و ترافیک و اعصاب ...

اصلا مهم نیست همین شلوغ بودنه ترافیک قشنگیه باورت نمیشه چون شما عادت کردین ولی این خلوتی شهرستان اینکه همه چیز تو یکجا چند تا چیز بیشتر ندارع خیلی دلگیره

دختری از جنس دریا 

شلوغ فقط گوهردشت سه ساعت میمونی ترافیک یه مسیر بیست دقیقه ای رو

قم سمت بنیاد مفید سالاریه 

بقدری هوای خوب فضای سر سبز و خلوتی داره آدم کیف میکنه 

چیه تهران آدم سرسام میگیره تو ترافیک کرج هم همینطوره کلا ترافیک نمیزاره لذت ببری 

قم سمت بنیاد مفید سالاریه بقدری هوای خوب فضای سر سبز و خلوتی داره آدم کیف میکنه چیه تهران آدم سرسام ...

من قم اصلا نمیتونم زندگی کنم نمی‌دونم چرا احساس خفگی میکنم موتوریاشم خیلیههع