2789
عنوان

مادرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 64 پست
ای قربون دهنت چی گفتی.میگن باید شوهرامون مادر و پدرو هفت جد و آباد مارو بخواد ولی خودش هیچ نمیخواد ت ...

شما با تاپیکای بقیه کار داری؟؟؟

از این ب بعد از این خانم اجازه بگیرین تاپیک بزنین

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مادرشوهر من در مقام مادرزن هم خیلی آشغاله.اینقدر دخالت کرد و کرم ریخت که زندگی دخترشو از هم پاشوند و ...

منم دقیقا این و میگم ولی فقط اسم مادرشوهر بددررفته 

منم دلم از زنداداشم پره😭😭😭😭😭😭

ولی میگم بزار با داداشم خوش باشند و زندگی ارومی داشته باشند و بیخیال میشم😊

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
شما با تاپیکای بقیه کار داری؟؟؟ از این ب بعد از این خانم اجازه بگیرین تاپیک بزنین

خیلی خوب میشه دیگه مادرشوهر بدنمیشه یه مدتم مادرزن بدمیشه ببینم اونوقت حرف میزنید 

دختر گل فقط نقطه و ویرگول بگذار آدم گیج میشه  با فشار مضاعف بر مغزم که فیوز پروند فهمیدم چی می ...

خخخخخخ خیلی عصبی بودم آدم میاد یه چیزای درست و حسابی بخونه هی مادر شوهر و خواهرشوهر و خونواده شوهره

خیلی خوب میشه دیگه مادرشوهر بدنمیشه یه مدتم مادرزن بدمیشه ببینم اونوقت حرف میزنید 

2.3شب پیش ی خانم تاپیک زده بود مادرشوهرش بش تهمت زده ک با مرد بوده و بردتش خونه!!! این مادرشوهر از شیطانه رجیمم شیطان تره 

بعد شما هنو ازدواج نکردی نمیدونی چی ب چیه اینجام سایته خانماس کسی نمیاد بگه مادرزنم بده از مادرشوهر میگن

منم دلم از زنداداشم پره😭😭😭😭😭😭 ولی میگم بزار با داداشم خوش باشند و زندگی ارومی داشته باشند و ب ...

اخه خودشونم خوش نیستن.زن داداشم بویی از احترام نبرده اگه باشوهرخودش خوب بود که دیگه مشکلی نبود.اززیر خط فقر اومد الان غرق خوشیه خودشه زندگیه مارو زهرمارکرده

2.3شب پیش ی خانم تاپیک زده بود مادرشوهرش بش تهمت زده ک با مرد بوده و بردتش خونه!!! این مادرشوهر از ش ...

ببین من نگفتم همه مادرشوهرا بدن.این مادرشوهری که تهمت میزنه رو باید آتیش زد این تاپیک میخواد.خانوم تاپیک زده مادرشوهرم و خواهرشوم هی میان خونمون این مسخره بازیا چیه 

ببین من نگفتم همه مادرشوهرا بدن.این مادرشوهری که تهمت میزنه رو باید آتیش زد این تاپیک میخواد.خانوم ت ...

اره دیگه ی سریا خوشی میزنه زیر دلشون ی سریام واقعا مشکل دارن

توهم عروسی طرز حرف زدنت همیشه اینه؟؟ماشالله 

ببین عزیزم منم عروسم 

یه عروس ک هیچوقت جواب سالا نمیده ک دل کسی بشکنه کسی ک احترام ب بزرگتر حالیشه

ولی یادت باشه مادرشوهر هیچوقت مادر خودت نمیشه ک زخم زبون نزنه خواهر شوهر خواهر خودت نمیشه ک زیر پوستی طرفداری داداششو نکنه 

آن شالله عروس میشی میبینی 

ولی از ته دلم ادعا نیکنم خوشبخت بشی و هیچوقت زخم زبون نزنن  بهت👧

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور