2789
عنوان

مادرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 64 پست
ببین عزیزم منم عروسم  یه عروس ک هیچوقت جواب سالا نمیده ک دل کسی بشکنه کسی ک احترام ب بزرگتر حا ...

ازحرفت بدم اومد که اونجوری گفتم معذرت میخوام خودمم ناراحت شدم چون من قصد نداشتم بااین تاپیک به کسی بی احترامی کنم.من منظورم بعضی رفتارانیست که خونواده شوهر انحام میدن و واقعا زشته منظورم بعضیا هستن که خیلی لوسن و برای چیزای خیلی مسخره یه تاپیک میزنن ادم مسخرش میگیره 

ببین عزیزم منم عروسم  یه عروس ک هیچوقت جواب سالا نمیده ک دل کسی بشکنه کسی ک احترام ب بزرگتر حا ...

اگه طرف داداششونم بگیرن خوبه. کلا بعضی خواهرشوه ا قصدشون فضولی تو زندگی برادرشونه که چجوری زیراب عروس رو پیش مامانشون بزنن

و خدا هست ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه طرف داداششونم بگیرن خوبه. کلا بعضی خواهرشوه ا قصدشون فضولی تو زندگی برادرشونه که چجوری زیراب عرو ...

نمیدونم واقعا چرااینجوری میکنن و قصدشون چیه که همه رو باخودشون خراب میکنن اونا 

والا ایرانیا انقدر که به داماد احترام میذارن به عروس احترام نمیذارن؛ بعدم چون شما مجردی صلاحیت اینکه درباره این موضوع صحبت کنی نداری😜 برو متاهل شو بعد بیا ما حالتو میپرسیم😂

به آفتاب سلامی دوباره خواهم داد
والا ایرانیا انقدر که به داماد احترام میذارن به عروس احترام نمیذارن؛ بعدم چون شما مجردی صلاحیت اینکه ...

دقیقا همینطوره من این موضوعو کامل درک کردم. داماد انگار بعنوان مهمان و شاهزاده میاد خونه پدرزنش. اما عروس اصلا

و خدا هست ....