2789
عنوان

مادرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 64 پست
ببین عزیزم منم عروسم  یه عروس ک هیچوقت جواب سالا نمیده ک دل کسی بشکنه کسی ک احترام ب بزرگتر حا ...

ازحرفت بدم اومد که اونجوری گفتم معذرت میخوام خودمم ناراحت شدم چون من قصد نداشتم بااین تاپیک به کسی بی احترامی کنم.من منظورم بعضی رفتارانیست که خونواده شوهر انحام میدن و واقعا زشته منظورم بعضیا هستن که خیلی لوسن و برای چیزای خیلی مسخره یه تاپیک میزنن ادم مسخرش میگیره 

ببین عزیزم منم عروسم  یه عروس ک هیچوقت جواب سالا نمیده ک دل کسی بشکنه کسی ک احترام ب بزرگتر حا ...

اگه طرف داداششونم بگیرن خوبه. کلا بعضی خواهرشوه ا قصدشون فضولی تو زندگی برادرشونه که چجوری زیراب عروس رو پیش مامانشون بزنن

و خدا هست ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگه طرف داداششونم بگیرن خوبه. کلا بعضی خواهرشوه ا قصدشون فضولی تو زندگی برادرشونه که چجوری زیراب عرو ...

نمیدونم واقعا چرااینجوری میکنن و قصدشون چیه که همه رو باخودشون خراب میکنن اونا 

والا ایرانیا انقدر که به داماد احترام میذارن به عروس احترام نمیذارن؛ بعدم چون شما مجردی صلاحیت اینکه درباره این موضوع صحبت کنی نداری😜 برو متاهل شو بعد بیا ما حالتو میپرسیم😂

به آفتاب سلامی دوباره خواهم داد
والا ایرانیا انقدر که به داماد احترام میذارن به عروس احترام نمیذارن؛ بعدم چون شما مجردی صلاحیت اینکه ...

دقیقا همینطوره من این موضوعو کامل درک کردم. داماد انگار بعنوان مهمان و شاهزاده میاد خونه پدرزنش. اما عروس اصلا

و خدا هست ....