2789
عنوان

مادرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 64 پست
ای قربون دهنت چی گفتی.میگن باید شوهرامون مادر و پدرو هفت جد و آباد مارو بخواد ولی خودش هیچ نمیخواد ت ...

شما با تاپیکای بقیه کار داری؟؟؟

از این ب بعد از این خانم اجازه بگیرین تاپیک بزنین

گفتی که پس از سیاهی رنگی نبود! ؟ پس موی سیاه من چرا گشت سپید...    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مادرشوهر من در مقام مادرزن هم خیلی آشغاله.اینقدر دخالت کرد و کرم ریخت که زندگی دخترشو از هم پاشوند و ...

منم دقیقا این و میگم ولی فقط اسم مادرشوهر بددررفته 

منم دلم از زنداداشم پره😭😭😭😭😭😭

ولی میگم بزار با داداشم خوش باشند و زندگی ارومی داشته باشند و بیخیال میشم😊

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 
شما با تاپیکای بقیه کار داری؟؟؟ از این ب بعد از این خانم اجازه بگیرین تاپیک بزنین

خیلی خوب میشه دیگه مادرشوهر بدنمیشه یه مدتم مادرزن بدمیشه ببینم اونوقت حرف میزنید 

دختر گل فقط نقطه و ویرگول بگذار آدم گیج میشه  با فشار مضاعف بر مغزم که فیوز پروند فهمیدم چی می ...

خخخخخخ خیلی عصبی بودم آدم میاد یه چیزای درست و حسابی بخونه هی مادر شوهر و خواهرشوهر و خونواده شوهره

خیلی خوب میشه دیگه مادرشوهر بدنمیشه یه مدتم مادرزن بدمیشه ببینم اونوقت حرف میزنید 

2.3شب پیش ی خانم تاپیک زده بود مادرشوهرش بش تهمت زده ک با مرد بوده و بردتش خونه!!! این مادرشوهر از شیطانه رجیمم شیطان تره 

بعد شما هنو ازدواج نکردی نمیدونی چی ب چیه اینجام سایته خانماس کسی نمیاد بگه مادرزنم بده از مادرشوهر میگن

منم دلم از زنداداشم پره😭😭😭😭😭😭 ولی میگم بزار با داداشم خوش باشند و زندگی ارومی داشته باشند و ب ...

اخه خودشونم خوش نیستن.زن داداشم بویی از احترام نبرده اگه باشوهرخودش خوب بود که دیگه مشکلی نبود.اززیر خط فقر اومد الان غرق خوشیه خودشه زندگیه مارو زهرمارکرده

2.3شب پیش ی خانم تاپیک زده بود مادرشوهرش بش تهمت زده ک با مرد بوده و بردتش خونه!!! این مادرشوهر از ش ...

ببین من نگفتم همه مادرشوهرا بدن.این مادرشوهری که تهمت میزنه رو باید آتیش زد این تاپیک میخواد.خانوم تاپیک زده مادرشوهرم و خواهرشوم هی میان خونمون این مسخره بازیا چیه 

ببین من نگفتم همه مادرشوهرا بدن.این مادرشوهری که تهمت میزنه رو باید آتیش زد این تاپیک میخواد.خانوم ت ...

اره دیگه ی سریا خوشی میزنه زیر دلشون ی سریام واقعا مشکل دارن

توهم عروسی طرز حرف زدنت همیشه اینه؟؟ماشالله 

ببین عزیزم منم عروسم 

یه عروس ک هیچوقت جواب سالا نمیده ک دل کسی بشکنه کسی ک احترام ب بزرگتر حالیشه

ولی یادت باشه مادرشوهر هیچوقت مادر خودت نمیشه ک زخم زبون نزنه خواهر شوهر خواهر خودت نمیشه ک زیر پوستی طرفداری داداششو نکنه 

آن شالله عروس میشی میبینی 

ولی از ته دلم ادعا نیکنم خوشبخت بشی و هیچوقت زخم زبون نزنن  بهت👧

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور