2789
عنوان

مادرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 64 پست
نه مادر شوهر بده نه عروس دونفر با دو تا اعتقادات متفاوت که هیچ کدوم کوتاه نمیان

بخدا میرم تو بعضی خونواده هیچکس نمیگه اینا مادر شوهر و عروسن ولی میری بعضی جاها حالت بهم میخوره ازشون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

این تاپیکو یه خواهرشوهر عصبی از زنداداش نوشته😊

دقیقا.مثلا زن داداشم دخترعمومه 7ساله ازدواج کردهنه به مامانم گفته زن عمو نه به بابام گفته عمو.اصلا خیلی بی احترامی میکنه طرز رفتارش افتضاحه

نههههههه😱😱😱😱

همینا انقد من و عصبی کرده.خانم خودش رفته طبقه ی بالاسر خونه مامانش و گرفته هرروز باهاشه اونوقت میگه دارم دیونه میشم خونه مادرشوهرم و خوهرشوهرم هفته ای دوبار میان دخترم و ببینن هی میگه بیایین خونمون من و دیوونه کردن انگار خودون زندگی ندارم میرم پیش وکیل اگه دخترم و بهم بدن طلاق میگیرم.این و باید از خونه انداخت بیرون 

مادر شوهرم زن بدی نیست فقط ازم متنفره دوست داشت برادر زادش عروسش شه ولی شوهرم نمیخواست سر این موضوع خیلی سعی کرد من برم بهم تهمت دزدی زد اونم چند بار میگفت پولمو دزدیده قاشقامو میدزده حالا من چی بگم 

مادر شوهرم زن بدی نیست فقط ازم متنفره دوست داشت برادر زادش عروسش شه ولی شوهرم نمیخواست سر این موضوع ...

این بده واقعا این دیگه خیلی بده ولی اخه هیچوقت ازاینا نمیزارن اینجا یه چیزایی میزارن خیلی مسخره و بچه بازیه 

این بده واقعا این دیگه خیلی بده ولی اخه هیچوقت ازاینا نمیزارن اینجا یه چیزایی میزارن خیلی مسخره و بچ ...

اره یکی میگه مادرشوهرم زیاد میاد بچمو ببینه  انگار نه انگار نوشه اونیکی میگه شوهرم زیاد به خواهر  برادراش میرسه رو اعصابه انگار نه انگار اول پسر اونا بوده

نه والا دخترم ولی تاپیک مادرشوهر شورشو دراورده 

خدایی موافقم خیلی دیدها نسبت به مادر شوهر بد شده

سلام حضرت باران💗سلاام قرص قمر💗زمین که لطفی ندارد! از آسمان چه خبر؟ اللهم عجل لولیک فرج 

مادرشوهر من در مقام مادرزن هم خیلی آشغاله.اینقدر دخالت کرد و کرم ریخت که زندگی دخترشو از هم پاشوند و نشست زمین.همه فامیلهاش میگن میخواست زندگی شما رو بپاشونه شما فرار کردید(ازش دور شدیم.خواهرشوهرم رفت تو خونه ما نشست)زندگی دخترشو پاشوند

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک نفر با بودن تو راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای