2789
عنوان

مادرزن

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 64 پست
الان مادرزنه شما که نه مادره شما شوهرتو اذیت کرده. یا مادرزنه داداشت برادرتو اذیت کرده انقد دلت پره ...

من ازدواج نکردم اصلا ولی وقتی کسی شوهرش و بچه هاشو میخواد باید مادر و پدر شوهرشم بخواد.پس چطور انتظار دارن شوهرشون مادر و پدر اونا رو بخواد ولی خودش نه؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ازدواج نکردم اصلا ولی وقتی کسی شوهرش و بچه هاشو میخواد باید مادر و پدر شوهرشم بخواد.پس چطور انتظا ...

هعععععععععی خواهر خیلیا هستن با دخالتاو راهنماییا علط فک میکنن دارن درحقه فرزندشون خوبی میکنن خبر ندارن بدترین کارو درحقه بچشون میکنن. 

بله هردوطرف باید با خانواده همدیگه مصه خانواده خودشون رفتار کننو احترامه متقابل بزارن

دقیقا....جدا از قضیه مادر شوهر و مادر زن. ...اینجا یچیزی میشه توو تاپیک ها دور از جون شماها..خانم ها ...

ای قربون دهنت چی گفتی.میگن باید شوهرامون مادر و پدرو هفت جد و آباد مارو بخواد ولی خودش هیچ نمیخواد تازه میاد اینجا تاپیک میزنه برم خونه مادرشوهرم؟؟برم خونه خواهرشوهرم ازاین جا اجازه کسب میکنه

نه والا منم زنم ولی حالم بهم میخوره ازاینا که هی میگن مادرشوهر 

همش نمیشه بدیه طرفو دید که.مگه شمرن فقط بدی کنن. مطمئنن از ۱۰۰تا خوبی ۳۰تاشو بدی کردن . همه چش دوختن رو اون ۳۰ تا.  تا حالا شده یه خانومی بیاد از مادرشوهرش تاپیک بزنه تعریف کنه.  والا خودمم خییییلی از سمتشون سختی کشیدم حرف شنیدم اما زود بدی یادم میره ثبت نمیکنم تو مخم. خوبیاشونو بیشتر مرور میکنم. 

شاید منطورش این بوده اون مادرشوهری که بده اذیت میکنه .دخترم داره .مادرزنم هست. پس دامادشو اذیت میکنه ...

😂میدونی چی گفتی؟؟میگم بابا چرا هی میگید مادرشوهر بعضی مادرزن ها هستن که مثل شیطان میمونن این خلاصشه

😂میدونی چی گفتی؟؟میگم بابا چرا هی میگید مادرشوهر بعضی مادرزن ها هستن که مثل شیطان میمونن این خلاصشه

خب منم تهه حرفم همین بود دیگه. گفتم مادرزنه بد که ادیت میکنه دیکه همون شیطانه شما میشه 😂