2789
عنوان

مادرزن

859 بازدید | 64 پست

چیه یه بارم بنویسیم مادرزن هی مادرشوهر بیچاره مادر خودتون مادر شوهر نمیشه؟؟؟؟خودتون یه روزی مادرشوهر نمیشید؟؟این همه به مادر شوهر حرف میزنید 

بخدا خیلی از مادرزن ها از مادرشوهرا بدترن فقط عروس خودش مشکل داره چرا داماد هیچی نمیگه.تواین دوره زمونه هم مادر شوهر و مادر زن بد کمه.میگید مادرشوهر پسر و پر میکنه مادرزن دختر و پرنمیکنه؟؟مادرزن شیطانه فقط از روی عادت و از قدیما گفتن مادرشوهر و عروس

خواهرشوهر و زن داداش

اگه میگفتم مادرزن وداماد 

خواهرزن ودوماد.الان میگفتن اینا مشکل داره دیگه کسی از مادرشوهر بد نمیگفت.اونا بدن شما خوب باشید که اونا درست بشن و خجالت بکشن 

چه دل پری،،،خدا بخیر کنه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

حسابی توپت پره ها😳😳

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ارام تر فرزندم😯😯😯

عایا تو مردی؟

عایا از مادر زن خود رنج میبرید؟

ما به شما طلاق را پبشنهاد میدهیم😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

واسه اینکه اینجا اکثرا خانم هستن که میگن مادرشوهر

کسایی هم بودن که از بدی برادر خواهر مادر پدر و ... خودشون گفتن

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن و داشتن بیماری سرطان، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

دقیقا....جدا از قضیه مادر شوهر و مادر زن. ...اینجا یچیزی میشه توو تاپیک ها دور از جون شماها..خانم ها چنان بهم میپرن چنان با توپ پر نظر میدن حالا همدیگرو نمیشناسن در حد دنیای مجازی ...بعدش موضوع خودشون که میشه میشن عروس مظلوم و مادر و خواهر شوهر ظالم یکی نیست بکه خانمی که شما باشی در مورد خواهر و مادر و شوهر خانم های تاپیک که ایتحوری زبون درازی میکنید وای بحال مادر شوهرای خودتون.....خاستم این مطلب برسون که کم خواهر و مادرشوهر کنید بعضی ها شما هزار ماشالله عروس بی زبونی نیستید. 

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...
چه دل پری،،،خدا بخیر کنه

مادر خودم مادرشوهره مادر زنم میشه 

زندگی مارو کرده کوفت و زهرماری زنداداشم بابا و مامانم میشینن باهاش حرف میزنن خیلی عالی میشه مثل دختر خودشون رفتار میکنه مثل خودم ولی خدانکنه بره خونه مادرش وقتی برمیگرده انگار جن رفته تو جلدش مادرزن و مادرشوهر جلوچشامه خیلی ها مثل همن خیلی هامادرشوهر بده خیلی ها مادرزن 

من که نفهمیدم چی گفتی😁ولی بله،،،هر گردی گردو نمیشه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بابا بیخیال

بچه ها

چقد حرف از خانواده شوهر و... گله و شکایت

منم خانواده شوهر دارم ولی کلا از گلایه کردن و مطرح کردن موضوعات پیش پا افتاده خاله زنک بازی خانواده حالا یا شوهر یا خانواده خودم

بیزارم

چون چیزی نصیب ادم نمیشه بدتر عصبی تر میشی همش یادت میادو حرص میخوری

پس یهتره بیییییخیالیییی طی کنی خواااااهرررر 😁😁😁😁😁