2777
2789
عنوان

طلاق گرفتن

91 بازدید | 14 پست

سلام من همسرم به شدت درونگرای و مریض اعصاب و روان هست و افسردگی داشت خودکشی کرد

الآنم که قرصاشو قطع کرده ولی بازم قهر میکنه عصبی میشه و جدیدا میزنع احترام نمیزاره نه به خودم نه به خانوادم

دیگ خیلی خسته شدم وقتی هم رابطه از پشت ندید انقد اذییتت میکنه که از زندگی سیر بشی و ۷سالع ازدواج کردم پسرم ۴سالشه

چن ساله روانی شده؟؟

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

درخواست بده راهنمایی تون کنم

بعدازسالهاخدمت ب بچه های عزیز میهنم .وسرنوشتی ک تنهایی رونصیب من کرد..خداروشاکرم ورضایم ب رضایش..توکارمشاوره ومشکلات زندگی مشترک تجربه های دارم ک اگرمنولایق بدونید حاضرم ب همه راهکاربدم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کلا بیکار بوده یکی دو ماهه من طلا فروختم پدرم کمک کرد براش ماشین گرفتیم الان دو ماهه سرکاری با ماشین

خانواده اش به شماخیانت کرده ان بایدمیگفتن مشکلش رو

کلا بیکار بوده یکی دو ماهه من طلا فروختم پدرم کمک کرد براش ماشین گرفتیم الان دو ماهه سرکاری با ماشین

ماشین اسم خودته ؟ اگه طلاق بگیری میتونی زندگی خودت و پسرت و بگذرونی

میتونم من بخام میتونم

مهم ترین سختی بعد از جدایی تامین مسایل مالی هست اگر از این جهت به همسرت وابستگی نداری طلاق خیلی بهت فشار نمیاره ولی باز من نمیگم طلاق بگیر خودت از نزدیک بهتر اوضاع زندگیت و میدونی

ماشین اسم خودته ؟ اگه طلاق بگیری میتونی زندگی خودت و پسرت و بگذرونی

نصف ماشین ب اسم منه الان امروز از صبح بداخلاق منو زد و فحش داد و تازه یهو فهمیدم داره صدا ضبط میکنه و این ک هر بار دعوا میکنیم میگم از خونم برو بیرون با سوار ماشینم میکنه که برم و تازه حتی خونم پیش خانوادم نیست تهرانم خانوادم شهرستان

شرایط سختی داری خودت وبچه ات رونجات بده..

مهم ترین سختی بعد از جدایی تامین مسایل مالی هست اگر از این جهت به همسرت وابستگی نداری طلاق خیلی بهت ...

من هر روز و هر لحظه آرزوی مرگشو میکنم نفرینش میکنم دعا میکنم بمیرع حس میکنم گیر کردم همه میگن به خاطر پسرت بمون ولی واقعا سخته هر چی کوتاه بیام بدتر میشه