2777
2789

گناه نیست

نگردی گناه کردی😂بگرد بابا

منم میگردم گاهی

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ببینی چه چیزی باعث شده اعتمادتو از دست بدی

بی اعتمادی نیست کنجکاویه بیشتر می خوام ببینم به چه می اندیشد .شاید چون  خودش تو داره زیاد حرف نمیزنه با گوشی هم مشغوله 

تا حالا یک یا دوبار اینکارو کردم تو ۱۰سال

بعدشم با خودم گفتم فقط خودمو دارم اذیت میکنم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بی اعتمادی نیست کنجکاویه بیشتر می خوام ببینم به چه می اندیشد .شاید چون خودش تو داره زیاد حرف نمیزنه ...

اونی که اون لحظه بهت میگه: بزار ببینم ب چی فکر میکنه

اون تو نیستیاااا

همون لحظه بهش بگو: به من چه اگه لازم بود حتما ب من میگفت 

و مطمئناً در جواب چیزای زیادی میگه مثل اینکه: آخه اون تو داره حرف نمیزنه و ...

ولی بازم جوابشو بده و گوش ب حرفش نده

همون لحظه که دستت میره سمت گوشی همسرت تصورش کن با قیافه ی کریه وایساده کنار گوشت داره وسوسه میکنه

پستام حرفای دلمه مینویسم یادم‌بمونه پستی بلندی های زندگیمو 

ولی گناه نیس راحت باش

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نه بابا گناهه😂ولی من خودمو گول میزنم که قصدی ندارم فقط واسه سرگرمیه 😂

نه عزیزم کی گفته گناهه.ثوابه.چون با گشتن تو گوشی شوهرت می خ‌ای از انجام کارهای ناصواب شوهرت جلو گیری کنی .ادامه .خدا اجرت بده .گناه نیست .منم گاهی میگردم.

اونی که اون لحظه بهت میگه: بزار ببینم ب چی فکر میکنهاون تو نیستیااااهمون لحظه بهش بگو: به من چه اگه ...

آره بی شرف خود شیطانه همیشه هم ساعت چهار صبح میاد بیدارم می کنه  برم گوشی رو چک کنم .به جای اینکه نماز شبی چیزی بخونم یه ساعت الکی گوشی رو می گیرم دستم 🥴