ایشالا خونه خراب بشه اون دختر خرابی که میره میشه نفر سوم یه رابطه یعنی انقد اشغالین با اینکه میدونین طرف متاهل هست باز میرین سمتش خدا لعنتتون کنه نسلتون منقرض بشه رسوای عالم بشین ایشالا بدترین مصیبت ها سرتون بیاد شماها چه موجودات کثیفی هستین از خدا نمیترسین ؟از اه نفرین زن بچش نمیترسین
خب این اصلا درست نیست من که مجردم ولی مثلا اگه یک زمانی ازدواج کنم زیباتر از شوهرم صد درصد هست و میتونم با اون باشم اما خودم رو کنترل میکنم حیوان که نیستم یک ارادیی باید انسان روی شهوت خودش داشته باشه
خب چرا آقا زودتر نگفت من متاهلم لطفا نزدیکم نشید؟؟؟ از هول حلیم افتاد تو دیگ؟؟؟
اون آقام یه اشعاله من که نمیگم اون آقا خوبه ولی اون خانمه کثیف تره که میدونه طرف زن داره بچه داره باز باهاش میره ویلا، یا خونه خالی یا .... با یه نفرم اینکارو میکرد حرفی نبود با هرچی جنس مذکره میپره فقط پول دربیاره
مرد ک خوب باشه سخت نزدیک شدن بهش ولی غیر ممکنه نیست!!!اگر کسی بخواد بشه سخت میتونه
چرا مسئله رو پیچیده میکنین مگه مرد ببخشید حیوانه؟ وقتی خودش نخواد کسی هم نمیتونه بهش نزدیک بشه مردی که خیانت میکنه حتما خودش خواسته. مردی که تعهد حالیشه و عاشق زنش باشه رو حتی زیباترین خانم هم نمیتونه از راه به در کنه
خب این اصلا درست نیست من که مجردم ولی مثلا اگه یک زمانی ازدواج کنم زیباتر از شوهرم صد درصد هست و میت ...
واسه مردا عیب نیست اینجور جا افتاده برا همین اگه کسی بهشون پیشنهاد بده جذاب هم باشه بهش جواب رد نمیدن هر کی هم میگه نه دروغ میگه بعضیا بو میرن باقی زرنگن لو نمیرن