2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 59 پست
مردا اکثراً به هیچکس دست رد نمیزنن

چ قلتااااا 

بیجا میکنن اینا مرد نیستن خواهشا اسم مرد رو خراب نکنید اینا نر هستن بدذاتای نجس ، آشغااااااااااااااااااااااااااااال

دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درآمد به چه قیمتی ؟ تن فروشی !!!!!!!به قیمت اه نفرین زن بچش

مطمئن باش اون طرف اصلأ این چیزا براش مهم نیست یا وگرنه پا توی این راه نمی گذاشت که تهش تباهیه و غیر قابل جبرانه

بازززز شروع شد آقااا مرده نسبت به زنش تعهد داره بقیه که ندارن!

به هر دو فحش بده ولی اول به آقاعه

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)

من نمی گم اون خانم درسته نه اون خانم دکتر شه به نفرین های که شما گفتی اما الان اگه یک آقا به شما پیشنهاد بده قبول میکنی ؟ نه چرا چون خانوم هستی و با شرف پس اون مرد هم مقصره

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

لعنت بهش حروم زاده

دقیقا خداشاهده یعنی قسم خدا رو میخورم در یه روزش با چندین نفر قرار میزاره که یکی از اون متاهلا سه ماه هم نیست ازدواج کرده هی ازشون پول میگیره باج میگیره جالبه ادعاش میاد پدرو مادرش کارمنداری ارشد یه جای خفن هستن و خونه ۲۰۰ متری تو بهترین خیابون تهران دارن 

ای قربون دهنتمرد که خوب باشه ها هیچ زنی نمیتونه نزدیکش شه

والا منم همینو میگم همه چی به ذات ادم بستگی داره حالا چه زن باشه چه مرد ادم متعهد تو هر شرایطی متعهده و به جنسیتشم ربطی نداره ولی مثل اینکه تو نی نی سایت اینجوری نیست😂