2821
2789
عنوان

رابطه

922 بازدید | 59 پست

ایشالا خونه خراب بشه اون دختر خرابی که میره میشه نفر سوم یه رابطه یعنی انقد اشغالین با اینکه میدونین طرف متاهل هست باز میرین سمتش خدا لعنتتون کنه نسلتون منقرض بشه رسوای عالم بشین ایشالا بدترین مصیبت ها سرتون بیاد شماها چه موجودات کثیفی هستین از خدا نمیترسین ؟از اه نفرین زن بچش نمیترسین

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من یکیو میشناسم با مرد متاهل میپرید. عقیدش این بود ک وقتی مرده بفکر زندگی و زنش نیس من چرا باشم

منم دقیقا یکی رو میشناسم هر ساعت با یکی هست درآمدش ماهیانه دقیقا ۶۰تا ۷۰ میلیونه با تیغ زدن مردای متاهل

من یکیو میشناسم با مرد متاهل میپرید. عقیدش این بود ک وقتی مرده بفکر زندگی و زنش نیس من چرا باشم

مردا اکثراً به هیچکس دست رد نمیزنن 

مـیگذرانیم جـهان گـذران را🌱؛)

ن اینا پول میخان فقط واونقدر حقیرن ک فقط درلحظه زندگی میکنن وبکرهوا وهوس خودشونن فکرنمیکنن ک ماهاچ ز ...

خدا بدترین زجرا رو بهشون بده یکی رو میشناسم هم خودش اینکارس هم مادرش به حق ایام فاطمیه ایشالا جفتشون واصل درک بشن هرزه های کثیف

منم دقیقا یکی رو میشناسم هر ساعت با یکی هست درآمدش ماهیانه دقیقا ۶۰تا ۷۰ میلیونه با تیغ زدن مردای مت ...

ماشاالله درآمد خوبیم داره دیگه انتظار داریم که طرف سمت مرد متاهل نرود

مـیگذرانیم جـهان گـذران را🌱؛)

2824
2823
2791
2779
2792