2777
2789
عنوان

رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 59 پست
من نمی گم اون خانم درسته نه اون خانم دکتر شه به نفرین های که شما گفتی اما الان اگه یک آقا به شما پیش ...

ببین اصلا مرده مقصر خب من نمیگم اون مرد سالمه اونم یه اشغاله ولی چرا یه زن وقتی میدونه مردی متاهل هست باهاش میره سفر ازش ماهی خدا تومن پول درمیاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردا فرق دارن ذاتا به هیچکس جواب رد نمیدن

خب این اصلا درست نیست من که مجردم ولی مثلا اگه یک زمانی ازدواج کنم زیباتر از شوهرم صد درصد هست و میتونم با اون باشم اما خودم رو کنترل میکنم حیوان که نیستم یک ارادیی باید انسان روی شهوت خودش داشته باشه

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد 

خب چرا آقا زودتر نگفت من متاهلم لطفا نزدیکم نشید؟؟؟ از هول حلیم افتاد تو دیگ؟؟؟

اون آقام یه اشعاله من که نمیگم اون آقا خوبه ولی اون خانمه کثیف تره که میدونه طرف زن داره بچه داره باز باهاش میره ویلا، یا خونه خالی یا .... با یه نفرم اینکارو میکرد حرفی نبود با هرچی جنس مذکره میپره فقط پول دربیاره

مرد ک خوب باشه سخت نزدیک شدن بهش ولی غیر ممکنه نیست!!!اگر کسی بخواد بشه سخت میتونه

چرا مسئله رو پیچیده میکنین مگه مرد ببخشید حیوانه؟ وقتی خودش نخواد کسی هم نمیتونه بهش نزدیک بشه مردی که خیانت میکنه حتما خودش خواسته. مردی که تعهد حالیشه و عاشق زنش باشه رو حتی زیباترین خانم هم نمیتونه از راه به در کنه 

خب این اصلا درست نیست من که مجردم ولی مثلا اگه یک زمانی ازدواج کنم زیباتر از شوهرم صد درصد هست و میت ...

واسه مردا عیب نیست اینجور جا افتاده برا همین اگه کسی بهشون پیشنهاد بده جذاب هم باشه بهش جواب رد نمیدن هر کی هم میگه نه دروغ میگه بعضیا بو میرن باقی زرنگن لو نمیرن

🖐️.

[QUOTE=402074240]اییی زنیکه چندش  چقد بی وجدان دختره مثلا ولی کدوم دختر خانوادش بهش نمیگن هفته هفته کجا میری ویلا میگیرن میبرنش شمال مردا با کمال پرویی میگه دخترم هفت خط خراب 

واسه مردا عیب نیست اینجور جا افتاده برا همین اگه کسی بهشون پیشنهاد بده جذاب هم باشه بهش جواب رد نمید ...

ولی پدر من هیچ وقت به مادرم خیانت نکرد لطفاً وقتی دور ورتون پر از مردابی اشغال شده با همه نسبت ندین 

کاربر جدید نیستم کاربری قدیم تعلیق شد