شوهرم میگه بهم گیر نده و کاری نداشته باش صبح تا شب بیرونه سرکار وقتایی که خونس همش دنبال بهونس بره بیرون محبت نمیکنه نه بمن نه بچه ها،خرجی میده فقط میگه یکساله نمیخام باهات زندگی بکنم منم واقعیتش حالم بده افسرده شدم پس اندازمم کمه اونقدری نیست ولش بکنم برم چیکارکنم
اره صد در صد تازه خیلی دیررررر کردی باید زنه رو پاره میکردی شوهرتو هم آدم غلط کرده مگه الکی خیانت کر ...
نکنه پیداش بکنم دوباره این نخواد زندگی بکنه البته دیر هم کردم ولی اخه شوهرم خیلی مصممه میگفت زن دارم میخای زندگی بکن میخای نکن اگر طرف گرفته باشه چی که البته بعید هست
وقتی انقد میترسه چرا پس دیر کردی ؟؟ باید زندگی تو نجات بدی باید قبل اینکه اونا وابسته می شدن یه حرک ...
باردار بودم گلم یکی ۴ساله دارم یکی هم باردار بودم که این بلاهارو سرم می اورد میگفت یه زن دیگه دارم میخای زندگی بکن میخای نکن شب میرفت نمیومد ولی فرداش باز میومد پشیمون میشد خرجی هم میداد خب
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قربون دل پاکت 😂❤️اول تحقیق کن ببین رابطه شون در چه حده
یا رابطشو زیاده صیغه کردن یا فقط دوستن و شوهرم نقشه داره من برم طلاق بگیرم بگیرتش از این دوحالت خارج نیست ولی مطمعنم یا زنی هست باید پیداش بکنم ولی چجوری تو گوشی شوهرم چیزی نیست