2777
2789
عنوان

شوهرم هست ولی زندگی نمیکنه باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 42 پست
اره صد در صد تازه خیلی دیررررر کردی باید زنه رو پاره میکردی شوهرتو هم آدم غلط کرده مگه الکی خیانت کر ...

نکنه پیداش بکنم دوباره این نخواد زندگی بکنه البته دیر هم کردم ولی اخه شوهرم خیلی مصممه میگفت زن دارم میخای زندگی بکن میخای نکن اگر طرف گرفته باشه چی که البته بعید هست 

وقتی انقد می‌ترسه چرا پس دیر کردی ؟؟ باید زندگی تو نجات بدی باید قبل اینکه اونا وابسته می شدن یه حرک ...

باردار بودم گلم یکی ۴ساله دارم یکی هم باردار بودم که این بلاهارو سرم می اورد میگفت یه زن دیگه دارم میخای زندگی بکن میخای نکن شب میرفت نمیومد ولی فرداش باز میومد پشیمون میشد خرجی هم میداد خب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا زود تر اقدام نکردی ؟؟ شوهرت بهت گفت زن دارم ؟؟

اقدام کردم از یه شماره بود شکایت کردم ولی پیگیری نکردن میگم باردار بودم دستم بسته بود شوهرم اره میگفت زن دارم میخای زندگی بکن میخای نکن

باردار بودم گلم یکی ۴ساله دارم یکی هم باردار بودم که این بلاهارو سرم می اورد میگفت یه زن دیگه دارم م ...

الآنم دیر نیست...

زندگی تو نجات بده تو می تونی شوهرت اینطور که معلومه تو دوراهیه ...

ولی اگه فهمیدی که زنه رو گرفته و ازدواج کردن هیچی نگو تا زمانی که بتونی شاغل بشی و سرمایه ای برای خودت جمع کنی و کل مهرتو برداری و بری ازش ..

اقدام کردم از یه شماره بود شکایت کردم ولی پیگیری نکردن میگم باردار بودم دستم بسته بود شوهرم اره میگف ...

اشکال ندارد عزیزم الان هم دیر نیست تو بهترینی میتونی زندگی تو نجات بدی ❤️❤️

قربون دل پاکت 😂❤️اول تحقیق کن ببین رابطه شون در چه حده

یا رابطشو زیاده صیغه کردن یا فقط دوستن و شوهرم نقشه داره من برم طلاق بگیرم بگیرتش از این دوحالت خارج نیست ولی مطمعنم یا زنی هست باید پیداش بکنم ولی چجوری تو گوشی شوهرم چیزی نیست

یا رابطشو زیاده صیغه کردن یا فقط دوستن و شوهرم نقشه داره من برم طلاق بگیرم بگیرتش از این دوحالت خارج ...

تعقیبش کن ..

یا به داداشت بگو تعقیبش کنه اگه راحتی باهاش و می دونی رازتو نگه می داره 

تعقیبش کن ..یا به داداشت بگو تعقیبش کنه اگه راحتی باهاش و می دونی رازتو نگه می داره

بنظرت به یکی پول بدم تعقیبش بکنه جوابه؟یک هفته تعقیبش بکنه مشخص میشه اگر خونه کسی میره اره؟

بنظرت به یکی پول بدم تعقیبش بکنه جوابه؟یک هفته تعقیبش بکنه مشخص میشه اگر خونه کسی میره اره؟

ولی بازم میگم اگه متوجه شدی زنه رو گرفته تا خودت به سرمایه نرسیدی و مستقل نشدی به رو خودت نیار