2777
2789
عنوان

حساس بودن

318 بازدید | 43 پست

یه مشکلی که خیلی اذیتم میکه اینه که رو شوهرم حساسم. دوران عقد هستم

شوهرم الان با یه دختره درس میخونه. من اون خانم رو میشناسم و میدونم که خانم خوبیه و از شوهرمم مطمئنم

از طرفی میدونم همکاریشون باهم برای آینده شوهرم خیلی خوبه اما از طرف دیگه هم خوشم نمیاد نمی دونم چرا! گاهی خیلی بی خیال میشم اما گاهی هم این موضوع برام تشدید میشه. شوهرم بهم میگم هر وقت بخوای و بگی کنار میذارم و دیگه کار نمی کنیم باهم

اما دوس ندارم اینو ازش بخوام که یه وقت فکر کنن بدبینم. روزانه سه یا چهار ساعت تلفنی درس میخونن. پیام هم می دن. شما جای من بودید چیکار میکردید؟

Dance me to the end of Love...

تلفنی چطور درس میخونن؟ 

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴ ساعت تلفنی بقیه هم‌پیامک...من باشم ترجیح میدم درس نخونه..این چه مدل درس خوندنه😞

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من کلا با درس خوندن دو نفر با هم مخالفم.الکیه

چه برسه به درس خوندن شوهر با یه دختر دیگه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
یعنی زنگ میزنن به هم بعد یکی از روی کتاب میخونه اون یکی توضیح میده

ببخشیدا ولی خیلی کار مسخره ایه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
یعنی زنگ میزنن به هم بعد یکی از روی کتاب میخونه اون یکی توضیح میده

وااای😨😨😨

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

من که فوق لیسانسمو هم گرفتم و تموم شد،اما توی دوران تحصیلم تا حالا این مدلیشو ندیده بودم.درس خوندن با هم😨😨

من که فوق لیسانسمو هم گرفتم و تموم شد،اما توی دوران تحصیلم تا حالا این مدلیشو ندیده بودم.درس خوندن ب ...

منم😓😓