2777
2789
عنوان

حساس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 43 پست
چرا مخالفی؟

ادم درسخون تنهایی درس میخونع.

توی حوزه های علمیه ازین روش مباحثه استفاده میکنن و باعث میشه بهتر یادبگیرن.همه هم مردن.

اما توی دروس دانشگاهی و بین دخترا و پسرا به نظرم نمیتونه هدف علمی داشته باشه.ببخشید البته.کار بی معنی هست.

خودشون بشینن بخونن دیگه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودمم اینطوری نمی تونم تنهایی فقط میتونم ولی شوهرم میگه اینطوری خیلی میخونم واقعا میخوننا ولی ...

کار از بیخ ایراد داره..بگو با همکلاسی آقا ادامه ی درس خوندن و جلو بره اگه خیلی نگرانه..هیچ دلیلی تو این مورد نمیتونه من و قانع کنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من خودمم اینطوری نمی تونم تنهایی فقط میتونم ولی شوهرم میگه اینطوری خیلی میخونم واقعا میخوننا ولی ...

حالا باید با یه دختر درس بخونه؟

ورژن پسرش پیدا نمیشه؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍
ادم درسخون تنهایی درس میخونع. توی حوزه های علمیه ازین روش مباحثه استفاده میکنن و باعث میشه بهتر یاد ...

نمیدونم

در حضور من خیلی انجام شده و واقعنم دیدم که فقط برا هم توضیح میدادن و بحث

بیشتر از اون خانمه حرصم میگیره 😁

Dance me to the end of Love...
حالا باید با یه دختر درس بخونه؟ ورژن پسرش پیدا نمیشه؟

کلا این دختره از ایناس که خیلی به همه کمک میکنه

به شوهر منم خیلی کمک کرده حالا الانم اینطوری رسیدن ب درس خوندن

بحق چیزای ندیده ونشنیده...

این دیگه چه مدلیه؟؟ بره با یه آقا درس بخونه,چرا میره با ی خانم؟؟؟

اونم تلفنی؟؟؟؟؟؟؟

نمیخوام ذهنترو درگیر کنم هااا ولی بعضی از دخترای این دوره زمونه خیلی ورپریده ن,جامعه خرابه,بنظرم درس اینجوری نخونه بهتره

نیکی چو از حد بگذرد،،نادان خیال بد کند..

دوست عزیزم ببخشید رک میگما...اعتماد خیلی چیز خوبیه آدم به شریک زندگیش داشته باشه...ولی این قضیه اینطور که شما تعریف کردی البته اگه زوایای دیگهای نداشته باشه یجور حماقته...و باور اینکه دو نفر 4ساعت تلفنی و اس ام اسی با هم درس بخونن فقط برای من یکی لاقل غیرممکنه

کار از بیخ ایراد داره..بگو با همکلاسی آقا ادامه ی درس خوندن و جلو بره اگه خیلی نگرانه..هیچ دلیلی تو ...

دلم نمیخواد مستقیم بگم دوست دارم یه کاری کنم غیر مستقیم بفهمه و خودش کنار بذاره

خودش به این نتیجه برسه

غیر مستقیم چجوری بفهمونم؟

بحق چیزای ندیده ونشنیده... این دیگه چه مدلیه؟؟ بره با یه آقا درس بخونه,چرا میره با ی خانم؟؟؟ اونم ...

میدونم چی میگی

موندم‌چجوری درستش کنم

یه جوری با سیاست و هوشمندانه