2777
2789
عنوان

حساس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 43 پست
یعنی زنگ میزنن به هم بعد یکی از روی کتاب میخونه اون یکی توضیح میده

والا من حاضرم خودم روزی ۵ساعت باهاش درس بخونم 

با اینکه کاملا ب شوهراطمینان دارم ولی نمیتونم یکی دیگه ۴ساعت باشوهرم بحرفه

بنظرم وابستگی میاره

اگه میشه برام صلوات بفرستین ممنونم😗😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم نمیخواد مستقیم بگم دوست دارم یه کاری کنم غیر مستقیم بفهمه و خودش کنار بذاره خودش به این نتیجه ب ...

انتظار مستقیم فهمیدن نداشته باش...خیلی راحت و مستقیم بهش بگو فکر نمیکنم اینطور درس خوندن خیلی روش جالبی باشه...

دوست عزيزم من كاملا شمارو درك ميكنم ، به نظرم اين يه حسادت زنانه است، 

من و همسرم و يكي از دوستاي من همينجوري درس ميخونيم، من با درس خوندن گروهي خيلي موافقم چون بحث و صحبت در موردش هم رفع اشكال ميكنه هم موضوع درس رو توي حافظه بلند مدت تثبيت ميكنه، 

خودتونو بذاريد جاي همسرتون، اگر ايشون يه همچين إحساسي به شما داشتند ايا دركش ميكردين؟

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی

اگر به همسرتون اعتماد دارين لطفا جلو پيشرفت ايشون رو نگيريد و هم اينكه با اين فكرها خودتون رو آذار ندين

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی
دوست عزيزم من كاملا شمارو درك ميكنم ، به نظرم اين يه حسادت زنانه است،  من و همسرم و يكي از دوس ...

راستش خود ایشون در مورد من اصلا موافق همچین چیزی نیست

دوست نداشت من حتی با همکلاسی آقا مقاله بنویسم

بعد هم گفت من از اول اینطوری بودم

خودش روابط اجتماعیش خیلی بالاست

کلا قبل ازدواج هم چه با دختر و چه با پسر روابط اجتمالیش خوب بود

Dance me to the end of Love...
به نظرت اینطوری خوندن میشه؟

به نظر من تنهایی هم میشه خوند.

دانشگاه سراسری میخونه؟

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

نمی دونم والله..

خودت بهتر همسرتو میشناسی

ولی اگه خودش گفته که هروقت تو بگی دیگه نمیخونم باهاش،میتونی یه روزی بهش بگی خودش تنها بخونه

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍

منم خیلی به ارتباط کسی که دوسش داشتم با دخترا حساس بودم الانم میدونم با هر کس دیگه ای که وارد رابطه بشم بازم حساس میشم...واقعا نمیدونم چطور میشه از حساسیت کم کرد...شما با این موضوع کنار اومدید و راه حلی پیدا کردید؟

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹
منم خیلی به ارتباط کسی که دوسش داشتم با دخترا حساس بودم الانم میدونم با هر کس دیگه ای که وارد رابطه ...

بله عزیزم تا حد زیادی.

این مسئله حساسیت ناشی از کمبود اعتماد به نفسه. البته حساسیت تا یه جاییش خوبه، اما بیشتر از اون مشکل سازه، باید روی اعتماد به نفستون کار کنید و بدونید اون قدر ارزشمند هستید که طرف مقابل تون فقط شما رو دوست داره، اینطوری ناخودآگاه بهش اعتماد میکنین

Dance me to the end of Love...