2777
2789
عنوان

یعنی تا ابد باید با این وزوز گوش زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب براتون این یک ماه چطور گذشته؟و اینکه وقتی صدای اطراف زیاد میشه یا هنزفر میزارین صدا قطع نمیشه؟

وای اینقد بده ،من که یمدت طولانی داشتم شبها تا دوساعت که خوابت نمیبره چون مغزت صدا میپیچه،بعد صداها برات خیلی آزار دهنده میشه من صدای تلویزیون یه کم بالا بود عصبی میشدم با شوهرم دعوام میشد برای من علاعمش این بود ..خود به خود اعصابت خورد میشه ..هنذفری نباید استفاده کنی خودش باعث الودگی گوش اون تپش هم بدتر میکنه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

دادم جوابش چند روز دیگه میاد

ان شاء الله خیره 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
شما وزوزتون چه جوریه

من خوب شدم خدا روشکر،من بعد شستشوی گوش سمت راستم  ،گوش سالمم اینجوری شد صدایی مثل باد کولر میداد ..دکتر گفت از اعصابه..اینقد ناامید شده بودم ،گفتم دیگه باید عادت کنم ،اینقدم تو نی نی سایت گشتم درمانی پیدا نکردم ولی زیاد روغن زیتون گرم کردم دو قطره ریختم توش ،حوله گرم کردم گذاشتم روش ..حموم پنبه میزاشتم اب نره ،حالا نمیدونم ولی زمستون که تموم شد هواها  رو به گرمی من خوب شدم روغن زیتونم واقعا اثر داشت الانم یوقتا چون داخلش خشکه با گوش پاک کنم میزنم ..کلا فصل سرما من گوشام درد میگیره ولی صداش دیگه قطع شد خداروشکر 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

وای اینقد بده ،من که یمدت طولانی داشتم شبها تا دوساعت که خوابت نمیبره چون مغزت صدا میپیچه،بعد صداها ...

دقیقا  منم همینم  همش میگم خدایا چه میشه یک روز صبح بیدار بشم خوب شده باشم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

دقیقا منم همینم همش میگم خدایا چه میشه یک روز صبح بیدار بشم خوب شده باشم

خوب میشه عزیزم ،نگران نباش ولی زمان بر هست حالا شاید واسه شما زودترم خوب بشه ولی من فک کنم ۵ ،۶ ماه طول کشید ..روغن زیتون بکر اگه داری دو قطره بریز هیچ ضرری هم نداره فقط یه کم گرمش کن چون سرد گوشت اذیت میکنه ..

خوب میشه عزیزم ،نگران نباش ولی زمان بر هست حالا شاید واسه شما زودترم خوب بشه ولی من فک کنم ۵ ،۶ ماه ...

شمام  ضربانی بود 

اخه میگن وزوزای دیگه ممکنه خوب بشه ولی ضربانی نه 

شوهر منم همینطوره دوسه ماهه وزوز گوش داره مدام، خوبم نمیشه هر ازمایشی هم داده، حتی ام ار ای با تزریق ...

خیلی سخته 

من فعلا نوار گوشو تستاشو دادم که مشگلی نبود  دیگه دکتر  قلب و عروق برم 

اگه اونم مشکلی نبود میشه مغزو اعصاب 

ولی واقعا پولشا ندارم 

تا اینجاشم کلی خرج کردم 

تو این بی پولی 

خستم .خدا معجزه کنه خوب بشیم

شوهر منم همینطوره دوسه ماهه وزوز گوش داره مدام، خوبم نمیشه هر ازمایشی هم داده، حتی ام ار ای با تزریق ...

فکر کن ۲۴ ساعت یه صدای تیک تاک ساعت بلند ضربان قلب تند بلند تو گوشت باشه 

خیلی سخته من فعلا نوار گوشو تستاشو دادم که مشگلی نبود دیگه دکتر قلب و عروق برم اگه اونم مشکلی نبود ...

شوهر منم همه اینارو داده جوونم هس سی سالشه

خیلی ناراحتم براش

خدا کنه زودتر خوب بشین

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
شوهر منم همه اینارو داده جوونم هس سی سالشهخیلی ناراحتم براشخدا کنه زودتر خوب بشین

ادم دلش میسوزه 

من یه کلینیک رفتم کلیم تبلیغات کرده بودن یعنی تلکه پولگیری از اون بیشتر غصم میشه فکرشا میکنم