ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
شمام ضربانی بود اخه میگن وزوزای دیگه ممکنه خوب بشه ولی ضربانی نه
فرق نداره گلم ،من اولش کلا گیپ بود و صدای تپش قلب توش بود بعد ساکشن صدای هو هوی باد بود یا چیزی مثل باد کولر ..واقعا دیوونه میشدم ..بهتر نشدی الان ؟ روغن زیتون گفتم امتحان نکردی؟ ..اینقدم دکتر نرو پولات اضافه کرده ،من بعد متخصص گوش حلق بینی هیچ جا نرفتم حتی بهش گفتم کم خونی دارم یا ممکنه بخاطر تغذیه م باشه ،یهو یه جور عصبی شد که نگو😂😂😂ترسیدم پاشدم اومدم بیرون
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
سلام منم سرگیجه دارم سبکی سر و حالت تهوع گیج و منگم چکار کنم
من موقعی که ساکشن کرد همین حالت بهم دست داد دوروز بعد خوب شدم ..شما احتمالا مشکلت از گوشته ..تو طب سنتی من قبلا دیدم واسه تکون خورد مایع گوش همچی چیزی...متخصص گوش حلق بینی نرفتی ؟
به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀
هنوز نه امتحان نکردم ممنون عزیزم دکتر که کلا من خیلی میترسم برم دوباره گوش رفتم که دومی کلاه بردار ب ...
تو طب سنتی اکثرا میگن مغز سرد شده ..یکی گفت پا برهنه رو سنگلاخ راه برم ،شما جایی دیدی سنگ ریزه ریختن جایی کفشات در بیار راه برو ..من جای نونوایی بود گفتم در بیارم راه برم میخندن😂😂روغن زیتونم چون گرم هست واسه گوش خوبه ،من فک میکنم بخاطر همین خوب شدم ..انشاءالله که واسه شماهم اثر کنه