2777
2789
عنوان

یعنی تا ابد باید با این وزوز گوش زندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 91 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شمام ضربانی بود اخه میگن وزوزای دیگه ممکنه خوب بشه ولی ضربانی نه

فرق نداره گلم ،من اولش کلا گیپ بود و صدای تپش قلب توش بود بعد ساکشن صدای هو هوی باد بود یا چیزی مثل باد کولر ..واقعا دیوونه میشدم ..بهتر نشدی الان ؟ روغن زیتون گفتم امتحان نکردی؟ ..اینقدم دکتر نرو پولات اضافه کرده ،من بعد متخصص گوش حلق بینی هیچ جا نرفتم حتی بهش گفتم کم خونی دارم یا ممکنه بخاطر تغذیه م باشه ،یهو یه جور عصبی شد که نگو😂😂😂ترسیدم پاشدم اومدم بیرون 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سلام منم سرگیجه دارم سبکی سر و حالت تهوع گیج و منگم چکار کنم

من موقعی که ساکشن کرد همین حالت بهم دست داد دوروز بعد خوب شدم ..شما احتمالا مشکلت از گوشته ..تو طب سنتی من قبلا دیدم واسه تکون خورد مایع گوش همچی چیزی...متخصص گوش حلق بینی نرفتی ؟

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

فرق نداره گلم ،من اولش کلا گیپ بود و صدای تپش قلب توش بود بعد ساکشن صدای هو هوی باد بود یا چیزی مثل ...

هنوز نه امتحان نکردم 

ممنون عزیزم 

دکتر که کلا من خیلی میترسم برم دوباره گوش رفتم که دومی کلاه بردار بود 

ازمایش خون دادم هنوز جوابش نیومده

دو سال بیشتره ندادم 

چربیم دوسال پیشم یکم بالابود 

صدای بدیه ادم از زندگی بیزار میشه انگار قلبت تو گوشته

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

من موقعی که ساکشن کرد همین حالت بهم دست داد دوروز بعد خوب شدم ..شما احتمالا مشکلت از گوشته ..تو طب س ...

منم ساکشن کردم بدتر شدم به جای بهتر صداش بلندترو یکسره شد

هنوز نه امتحان نکردم ممنون عزیزم دکتر که کلا من خیلی میترسم برم دوباره گوش رفتم که دومی کلاه بردار ب ...

تو طب سنتی اکثرا میگن مغز سرد شده ..یکی گفت پا برهنه رو سنگلاخ راه برم ،شما جایی دیدی سنگ ریزه ریختن جایی کفشات در بیار راه برو ..من جای نونوایی بود گفتم در بیارم راه برم میخندن😂😂روغن زیتونم چون گرم هست واسه گوش خوبه ،من فک میکنم بخاطر همین خوب شدم ..انشاءالله که واسه شماهم اثر کنه 

منم ساکشن کردم بدتر شدم به جای بهتر صداش بلندترو یکسره شد

دقیقا ..من قارچ زده بود  گوشم مجبور بودم وگرنه اصلا انجام نمیدادم ..

تو طب سنتی اکثرا میگن مغز سرد شده ..یکی گفت پا برهنه رو سنگلاخ راه برم ،شما جایی دیدی سنگ ریزه ریختن ...

ممنون عزیزم کاش منم خوب بشم یک ماهه زندگی ندارم تو نت میزنی چیزای خوبی ننوشته

ممنون عزیزم کاش منم خوب بشم یک ماهه زندگی ندارم تو نت میزنی چیزای خوبی ننوشته

تونت که ببخشید هر چیزی و میزنی میگه سرطان ،سعی کن  دیگه تاپیک نزنی  دربارش مطلبم نخون ..کلا فکرت و درگیرش نکن تا خوب بشه ..

تونت که ببخشید هر چیزی و میزنی میگه سرطان ،سعی کن دیگه تاپیک نزنی دربارش مطلبم نخون ..کلا فکرت و د ...

اخه نمیشه الان صداش به حدی بود هر چی امام بود قسم دادم گریه کردم 

خیلی بده نمیدونم چکار کنم صداش کم باشه میشه یکاری کرد 

ولی یوقتها مثل بازار مسگرا رو مخ میشه

من به صدای بلند خیلی حساسم کلا خدا هم این دردو داده

تونت که ببخشید هر چیزی و میزنی میگه سرطان ،سعی کن دیگه تاپیک نزنی دربارش مطلبم نخون ..کلا فکرت و د ...

اخه نمیشه الان صداش به حدی بود هر چی امام بود قسم دادم گریه کردم 

خیلی بده نمیدونم چکار کنم صداش کم باشه میشه یکاری کرد 

ولی یوقتها مثل بازار مسگرا رو مخ میشه

من به صدای بلند خیلی حساسم کلا خدا هم این دردو داده