2777
2789
عنوان

آدم نباید هیچی به هیچکی بگه انگار

193 بازدید | 7 پست

غلط کردم گفتم نذری دارم. دیگه واسه نذری دادن به پنج تا نیازمند باید به بهونه کمک مهمون بیاد؟ وسط غذا درست کردن بهشون میوه و چایی بدم و هی تعارف بزنم. اه. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
عزیزم اونا قصدشون خوب بوده چه اشکالی داره اخه

من هر روز دارم همینقدر غذا درست میکنم و کاملا روتین زندگیمه. اقلا سوال بپرسن بگن کمک میخوای یا نه. نه که یهو بیان. اگه حال و روزم خوب بود مثل سالای قبل به چهل نفر نذری میدادم نه فقط پنج نفر. راست میگی چی بگم والا. تقصیر خودمه اهل غر زدن و ناله نیستم لابد فکر میکنن اوضاعم عالیه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شما هستین من سوال دارم

تاپیک های قبلیتون گفته بودید یک نفر مامو گرافی تشخیص سرطان دادن جواب ازمایش هم همین بود؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
سلام عزیزم شما هستین من سوال دارمتاپیک های قبلیتون گفته بودید یک نفر مامو گرافی تشخیص سرطان دادن جوا ...

سلام عزیزم. متاسفانه بله نمونه هم تاییدش کرد. و خوشبختانهههههه اینکه مدتهاست حالش کامل خوبه.

سلام عزیزم. متاسفانه بله نمونه هم تاییدش کرد. و خوشبختانهههههه اینکه مدتهاست حالش کامل خوبه.

الهی شکر🙏🏻انشااله همه ی مریضا شفا پیدا کنن برای مریض ما هم دعاکنید اگر تونستید 

عاقبتتون بخیر

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید