غلط کردم گفتم نذری دارم. دیگه واسه نذری دادن به پنج تا نیازمند باید به بهونه کمک مهمون بیاد؟ وسط غذا درست کردن بهشون میوه و چایی بدم و هی تعارف بزنم. اه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
من هر روز دارم همینقدر غذا درست میکنم و کاملا روتین زندگیمه. اقلا سوال بپرسن بگن کمک میخوای یا نه. نه که یهو بیان. اگه حال و روزم خوب بود مثل سالای قبل به چهل نفر نذری میدادم نه فقط پنج نفر. راست میگی چی بگم والا. تقصیر خودمه اهل غر زدن و ناله نیستم لابد فکر میکنن اوضاعم عالیه.
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
سلام عزیزم شما هستین من سوال دارمتاپیک های قبلیتون گفته بودید یک نفر مامو گرافی تشخیص سرطان دادن جوا ...
سلام عزیزم. متاسفانه بله نمونه هم تاییدش کرد. و خوشبختانهههههه اینکه مدتهاست حالش کامل خوبه.