2777
2789

بچها چهار ماه از عمل بینی م میگذره یکم نامتقارن هست که گفتم اشکال نداره 

تو بیرون و عادی خوبه 

ولی تو عکس کج دیده میشه 🤐😐

طبیعیه ؟

ی سمتش ورمه منم اینجوریم 🥴 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

استغفرالله استغفرالله 

یکم صبر کن یه سال بگذره تا نتیجه اشو ببینی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه طبیعی نیست

منم از چهارماهگی کج شد یکم

الان ک دوساله باز کجه

دکترم گف برااینه ک ی ور صورتت خوابیدی

من ک میخوام ترمیم کنم

تو تا دیرنشده همش ببر پبش دکترت واست ماساژ بده

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

چند وقته عمل کردی ؟شمام کج دیده میشه

منم حدودا چهار ماه اره ی سمتش ورمش خیلی زیاده خصوصا صبا انگاری کجه 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

نه طبیعی نیستمنم از چهارماهگی کج شد یکمالان ک دوساله باز کجهدکترم گف برااینه ک ی ور صورتت خوابیدیمن ...

ببین تو حالت طبیعی تو اینه اینا کج نیست 

ولی تو سلفی که میگیرم از خودم کجه

بخدا خسته م دیگه یکی از سوراخ های بینی م کوچیکه اون یکی بزرگ تو عکس کجه کج دیده میشه خسته شدم

یکی ورم داره حتما دیگه بزار کامل ورمش بخوابه

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین تو حالت طبیعی تو اینه اینا کج نیست ولی تو سلفی که میگیرم از خودم کجه

برا منم همینه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀