2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2515 بازدید | 185 پست
اتفاقا خداوند باید به امثال شما عقل بده که فکر میکنید هر جور دوست داشتی باید بپوشی هر جا دوست داشتی ...

شما کلا بحث رو دوست داری عوض کنی درسته؟ احتیاط شخصی یه چیزه که البته شما روش احتیاطی پسند خودت رو دوست داری به همه مردم دیکته کنی

توجیه کردن تجاوز که اره اگر لباسش فلانجور نبود تجاوز اتفاق نمی‌افتاد، یه چیز دیگه

نه مشخصه تاپیک و حرف دوست و اشنا آمار نیستن، مگه ۲۰ سال پیش مثلا چنین سایت و توانایی تاپیک زدنی بوده که بسنجی اون موقع تجاوز بیشتر بوده یا الان؟

همین الانش هم از ترس قضاوت و آبرو و همین حرفهایی که اره تقصیر خودش بود و ...، اکثر تجاوزها علنی نمیشن. چه برسه به دهه‌های قبل

شما کلا بحث رو دوست داری عوض کنی درسته؟ احتیاط شخصی یه چیزه که البته شما روش احتیاطی پسند خودت رو دو ...

حقیقتا اصلا نخوندم چی نوشتید چون فکر میکنم منظور همو نمیفهمیم پس بهتره اعصاب همو خورد نکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه راحت حکم میدین، اینجوری میگین که غیرمستقیم طرف مقابل رو زیر سوال ببرین؟ خودم و بسیار افرادی رو می ...

اگه این شست و شوی مغزی بوده که انگار کارشون درست بوده

شما چرا نمی‌تونید مغز منو بشورید یکم قانع حرفاتون بشم😂

مگه میشه من ظلمی از طرف اطرافیانم نبینم و سختی و مشقتی رو دریافت نکنم بعد بیام بگم باهاشون برابرم؟

ولله که من نصف سرویسا و امکاناتی که اینا بهم دادن رو نه میتونم به تنهایی بدست بیارم نه پسش بدم جهت جبران

بعد بیام بگم باهاشون برابرم؟!

خنده دار نیست؟

و حق نیست کسی که مثل من و امثال من نیست میشه فمنیست؟

من نمیتونم باور کنم ببخشید

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

اگه این شست و شوی مغزی بوده که انگار کارشون درست بودهشما چرا نمی‌تونید مغز منو بشورید یکم قانع حرفات ...

چرا فکر میکنین موضوع برابری‌خواهی در حقوق انسانی، منحصر به خونه و خانواده‌ست؟ تنها مردی که حقوق بیشتری از زن داره، مگه از اعضای خانوادشه؟ 

تبعیض در استخدام و جذب دانشگاه و موقعیت های شغلی مختلف، دیه مرد دو برابر زن و لزوم پرداخت ما به تفاوت دیه به مرد قاتل، یا نصف بودن دیه جراحت و نقص عضو برای زن و ...، اینا مگه درون خانوادگین؟

یه سری مسائل هم مربوط به جامعه‌ن و وجدان و عقل ادم باعث میشه درموردش صحبت و کنش کنه. مثلا من مجردم، ولی منطقیه به اینکه زن حق طلاق و حضانت نداره اعتراض کنم، بحث فقط من نیست، بحث جامعه‌ست. یا من دانشجوام، ولی ببینم دخترهایی از تحصیلات ابتدایی هم محرومن، نباید اهمیتی بدم؟ من کودک همسر نیستم، پس نباید درموردش صحبت کنم؟ شما ببینی یکی حالش بده ناراحت نمیشی؟ چرا مشکل بقیه مردم نباید برامون مهم باشه، حتی اگر خودمون دچارش نیستیم؟ 

من فمنیست نیستمانسان هم دیده میشم (طبق چیزایی که نوشتی)مردان اطرافم به من آزادی و ارجعیت (ارجحیت) می ...

ببینید اولاً احترام و آزادی‌ای که میگی بهت اجازه میدن، دقیقاً همون چیزیه که فمینیسم باهاش مشکل داره.

آزادی وقتی ارزش داره که حق تو باشه، نه لطف کسی.

دوم اینکه اینکه میگی مرد نماد قدرته و زن نماد زیباییه، اینا تعریفای فرهنگیه، نه واقعیت ذات انسان.

فرهنگ‌ها هزار ساله همینو تو سرمون کردن که 

مرد = قدرت

زن = زیبایی.

خب معلومه وقتی یه چیزی هزار سال تکرار میشه، بچه هم همینو جواب میده.

ولی این دلیل نمیشه واقعیت انسان همین باشه.

شما میگی بین خودت و مردها برابری نمی‌بینی.

این حس تو قابل احترامه، ولی تجربه‌ی تو قانون کلی دنیا نیست.

اگر شما کنار مردای محترم و فهمیده بزرگ شدی، خیلی هم خوبه.

ولی میلیون‌ها زن هستن که حتی حق خروج از کشور ندارن، حق طلاق ندارن، حق انتخاب شغل ندارن،

در خطر خشونت و تجاوزن، یا بخاطر جنسیتشون تحقیر میشن.

فمینیست‌ها دنبال برتری نیستن دنبال اینن که زن برای احترام نیاز به مرد محترم نداشته باشه.

احترام حق انسانه، نه امتیاز مرد خوب.

فمینیسم میگه قدرت یا زیبایی جنسیتی نیست.

میگه انسان بودن یعنی حق انتخاب، نه اینکه از قبل نقش‌هارو بین زن و مرد تقسیم کنن.

شما اگر با مردای خوب احاطه شدی، خوش‌شانسیه نه یک اصل جهانی.

درود ب شرفت منم فمنیستم ولی گاهی یسری ازین زنا ی کارایی میکنن ادم از جنس خودشم متنفر میشه زنایی وارد ...

مچکرم🙏🌱

اینکه بعضی زن‌ها رفتار اشتباه دارن، هیچ ربطی به فمینیسم نداره.

همون‌طور که بعضی مردها هم وارد زندگی زن متأهل میشن، خیانت می‌کنن، یا کار غلط می‌کنن.

اشتباهِ آدم‌ها رو نباید بذاریم پای جنسیتشون.

فمینیسم نمیگه زن‌ها معصومن

میگه زن و مرد هر دو انسانن و انسان ممکنه خطا کنه.

ولی خطای چند نفر دلیل نمیشه از یه جنسیت یا یه جریان دفاع از حقوق، بدت بیاد.

کسی که به زندگیِ یه زوج متأهل آسیب می‌زنه، به‌خاطر زن بودن یا مرد بودنش مقصر نیست

به‌خاطر بی‌اخلاقی  و بی تعهدی مقصره

مشکل رو باید اسم‌گذاری درست کنیم

مشکل «زن بودن» نیست، مشکل «رفتار اشتباهه»

اتفاقاً فمینیسم دقیقاً با همین کلیشه‌ها می‌جنگه که اشتباه یه نفر، به کل یه جنس چسبونده نشه

مچکرم🙏🌱اینکه بعضی زن‌ها رفتار اشتباه دارن، هیچ ربطی به فمینیسم نداره.همون‌طور که بعضی مردها هم وار ...

فقط میخواستم بگم بهت افتخار میکنم عزیزم

خیلی قشنگ و باحوصله و منطقی جواب میدی حتی به کامنتایی که پرخاش کردن

خیلی خوشحالم که آدمای درستی مثل شما هستن که دغدغه آگاهی بخشی دارن و براش تلاش میکنن

اگه این شست و شوی مغزی بوده که انگار کارشون درست بودهشما چرا نمی‌تونید مغز منو بشورید یکم قانع حرفات ...

هیچ‌کس قرار نیست ذهن شما  رو  بشوره. شما تجربه‌هات واقعی‌ان و قابل احترام.

ولی یه نکته مهم هست: چیزی که تو از مردای اطرافت دیدی، اسمش “برابری” نیست، اسمش “لطف شخصی”

اینکه مردای زندگیت هواتو داشتن، بهت امکانات دادن، پشتت بودن این عالیه.

اما این لطفه، نه حق.

فردا اگر اون مردها نباشن، قانون و جامعه موظف نیست همون حمایت رو بهت بده.

ولی فمینیسم دقیقاً میگه که زن باید حق داشته باشه مستقل باشه و حق انتخاب اینو داشته باشه که بخواد مثلا انتخاب کنه شاغل باشه یا نه خانه دار 

نه اینکه وابسته به لطف بقیه باشه

و یا اجباری پشت انتخاباش باشه .

شما الآن داری میگی «چون من امکاناتی از مردها گرفتم، پس برابری وجود نداره.

در حالی که برابری یعنی

اگر زن بخواد کار کنه، درس بخونه، مهاجرت کنه، تصمیم بگیره، طلاق بگیره، یا مستقل زندگی کنه

هیچ قانونی جلوشو نگیره و هیچ نگاه پایین‌دستانه‌ای سر راهش نباشه

شما شاید این امکاناتو از مردای زندگیت گرفتی

ولی یه زن دیگه شاید پدرش اجازه تحصیل نده، یا شوهرش اجازه کار نده، یا جامعه تحقیرش کنه.

پس مشکل فقط تجربه شخصی شما نیست

مشکل سیستمیه.

و یه نکته خیلی مهم‌تر

اینکه شما  الان نمی‌تونی بعضی چیزها رو تنهایی به‌دست بیاری، دلیل نمیشه حقش رو نداشته باشی.

حق یعنی «امکان تلاش»، نه «گرفتن نتیجه بدون زحمت»

فمینیسم نمیگه همه زن‌ها مثل هم باشند

میگه

هر زنی چه قوی چه ضعیف، چه مستقل چه وابسته  باید حق انتخاب داشته باشه.

فقط میخواستم بگم بهت افتخار میکنم عزیزمخیلی قشنگ و باحوصله و منطقی جواب میدی حتی به کامنتایی که پرخا ...

مرسی عزیزم

این بزرگواری شما رو می‌رسونه 

برای منم باعث افتخاره که افرادی مثل شما در جامعه هستن💗🙏

به امید  زمانی که مردم کشورم بخصوص زنان سرزمینم نسبت به حق و حقوق خودشون آگاهی داشته باشن و برای حقوق اولیه خودشون تلاش کنند

من موافق برابری حقوق هستم‌.ولی به شدت با فمنیسم مخالفم.از نظر من این ایدئولوژی ظاهرش شاید قشنگ باشه و دنبال اهداف خوب باشه ولی باطنش...

احقاق حق زن رو من در فمنیسم نمیبینم.

مطمئن باش که مهرت نرود از دل من_____مگر آن روز که در خاک شود منزل من

من موافق برابری حقوق هستم‌.ولی به شدت با فمنیسم مخالفم.از نظر من این ایدئولوژی ظاهرش شاید قشنگ باشه ...

فمینیسم در تعریف علمی یعنی مطالبه‌ی برابری حقوق و فرصت‌ها بین زن و مرد.

و از دیدگاه من 

رفتارهای افراطی یا برخوردهای اشتباهه بعضی افراد، تعریف یک مکتب رو تغییر نمی‌ده 

بخوام دقیق تر بهتون بگم 

نقد یک ایدئولوژی زمانی از نظر من معتبره که مشخص کنیم دقیقاً کدوم شاخه یا کدوم رفتار رو نقد می‌کنیم! فمینیسم لیبرال، رادیکال، مارکسیستی و… هرکدوم اهداف و روش‌های متفاوت دارن، و نمی‌شه همه را توی یک‌کاسه نقد کرد

و خوب در عمل، بسیاری از حقوقی که امروز بدیهی به‌نظر می‌رسن (حق رأی، تحصیل، مالکیت، قوانین حمایت از زنان، دسترسی به بازار کار) محصول جنبش‌های برابرخواهانه بوده. و تمام موارد نتیجه و داده عینی‌ هستند نه شعار!

و هر ایدئولوژی یک متن نظری داره و یک اجرای اجتماعی. 

و به نظر من وجود مشکلات در اجرا دلیل کافی برای رد اصل برابری‌خواهی نیست! 

نقد باید موردی، بر اساس شواهد باشه 

و‌ اگر هدف عدالت، امنیت، احترام و فرصت برابر برای زنان و مردان هست، اسم مهم نیست ، مهم راه‌حل‌ های عملی هستش مثل 

اصلاح قانون، آموزش، فرصت شغلی برابر، حمایت از قربانیان خشونت، و سیاست‌های منصف و برابر برای هر دو جنس.

و خب رد کردن کلِ فمینیسم به‌خاطر رفتار اشتباه برخی افراد یا برداشت‌های اشتباه، استدلال علمی محسوب نمی‌شه 

اگر نقدی هست باید مشخص و شفاف باشه 

هدف اصلی ( یعنی برابری حقوق و فرصت‌ها ) 

نه افراط‌گرایی هست و نه ضدیت با مردان، بلکه یک امر برای بهبود وضعیت هر دو جنس هست

فمینیسم در تعریف علمی یعنی مطالبه‌ی برابری حقوق و فرصت‌ها بین زن و مرد.و از دیدگاه من رفتارهای افرا ...

بله با شما موافقم.ولی خیلی پیش اومده که از نابرابری حقوق به بهانه فمنیسم سوء استفاده شده.کم هم نبوده این موارد.

مطمئن باش که مهرت نرود از دل من_____مگر آن روز که در خاک شود منزل من

بله با شما موافقم.ولی خیلی پیش اومده که از نابرابری حقوق به بهانه فمنیسم سوء استفاده شده.کم هم نبوده ...

بله کاملا درسته و واسه همین که تو جوامع افراد زیادی با فمینیست مخالفن 

چون از این اسم سو استفاده کردن و فمینیست افراطی رو آوردن وسط 

و‌ باعث شده مردم نسبت به این موضوع گارد محکمی داشته باشن

زن شاغل؟ زن شاغلی که نه حجاب داره نه عفت و حیا اره خونه ی ۴ در بازه! زن شاغلی که خیا و عفت داره و پو ...

چقدر درس خوندی کجاها زندگی میکنی که هنوز مثل قدیمی ها فکر میکنی البته نسبت دادن شما به قدیمی ها توهین بزرگیه به اونا، از دیدگاه شما اونی که میخواد متفاوت تر از شما لباس بپوشه یعنی داره مجوز تجاوز میده نه؟ این دیدگاه خودتونه که همش خودتونو کالای در معرض نمایش میبینید این دقیقا توجیهی هستش که طالبان میاره، لابد مثلا مریم میرزاخانی باید بهش تجاوز میشده که دیگه حجاب نداشته وسط تدریس باید یهو بهش حمله ور میشدن😂 

خودتونم میدونید دارید چرت میگید ولی خودتونو با این دلایل قانع میکنید چون تو بند افکار قدیمی و کنترل مردان اطرافتون موندید و کاری از دستتون در نیومده 

ψ ❤️