2777
2789
عنوان

من یک فمینیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 2514 بازدید | 185 پست
همین تعاریف تون از زنانگی و مردانگی هم از نادونی میاد، خشن بودن یا دلرحم بودن به ژنتیک و تربیت و خلق ...

عزیزم برای یک زن عواطف مهم تره یا یک مرد؟کسی منکر این نیست که یسری شغل ها خوره ی روحند!مثل جنگ میمونه پاس برسه زن هم جنگجو میشه ولی تا وقتی مرد هست ایا زن برای جنگ مناسبه؟اصل نطرم اینه با خودتون مهربون باشید عواطف ما نقطه ضعف ما نیستند

بازم همون حرفو با مثال دیگه توجیه کردی ،یعنی زنی که شاغله به مصداق اونیه که در خونه رو باز گذاشته چق ...

زن شاغل؟ زن شاغلی که نه حجاب داره نه عفت و حیا اره خونه ی ۴ در بازه! زن شاغلی که خیا و عفت داره و پوشش مناسب اون زنیه که از پیش حواسش به در و پیکر خونش بوده!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

لطافت زنانه رو خدا برای سازش و تربیت فرزند و دلبری از شوهر و ارامش خود زن قرار داده! بعد میاید میگید ...

مشکل اینجاست که شما لطافت رو تبدیل کردی به وظیفه.

هیچ‌کس نمیگه زن قاضی بشه که بره با مشت و لگد دزدارو جمع کنه! قضاوت، حکم دادن، تحلیل پرونده، تصمیم‌گیری حقوقیه، نه مسابقه‌ی بدنسازی.

برابری یعنی توانایی فیزیکی برابر؟ نه. یعنی حقوق برابر، فرصت برابر، امنیت برابر، حق تصمیم‌گیری برابر.

یعنی هر کی با توجه به مهارت و توانش حق داشته باشه انتخاب کنه چی می‌خواد.

اینکه می‌گین «زن لطیفه»، «زن برای دلبری آفریده شده»، اینا ظاهرشون قشنگه ولی باطنشون زن‌ستیزیه نرم و فانتزیه. یعنی فقط زن باید لطافت داشته باشه؟ یعنی مردها نیاز به محبت ندارن؟ یعنی زن‌ها نیاز به احترام و قدردانی ندارن؟

این حرف‌ها در نهایت فقط یه نتیجه داره: ناکارآمد نشون دادن زنان، اونم با ربان صورتی و حرف‌های قشنگ.

هیچ‌کس نمیگه زن باید مثل مرد باشه.

حرف اینه که زن حق داشته باشه مثل خودش زندگی کنه. یعنی اگر توان و علاقه‌ی قضاوت، پزشکی، مدیریت یا هر کاری رو داره، جامعه به بهونه‌ی «لطافت» جلوشو نگیره.

زن و مرد هر دو احساس دارن، هر دو لطافت دارن، هر دو عقل دارن، هر دو توانمند هستن.

فمینیسم نمیگه «زن شبیه مرد بشه»، میگه زن بالاجبار تبدیل به نقش‌های کلیشه‌ای نشه.

لطافت یه ویژگیه، نه قفس.

عزیزم برای یک زن عواطف مهم تره یا یک مرد؟کسی منکر این نیست که یسری شغل ها خوره ی روحند!مثل جنگ میمون ...

اینکه می‌گید عواطف مهم‌تره، کاملاً درسته. اما این مهم‌تر بودن فقط مخصوص زن نیست.

مردها هم عاطفه دارن، مردها هم آسیب می‌بینن، مردها هم از شغل‌های پرفشار له می‌شن.

اینکه عاطفه رو فقط به زن بچسبونیم درواقع یه جور کلیشه‌سازی دوباره‌ست.

بحث این نیست که زن بره بجنگه یا نه.

بحث اینه اگر زنی توان، تخصص یا علاقه‌ی یه شغل رو داشت، جامعه حق نداره جلوشو بگیره.

همونطور که اگر مردی از نظر روحی مناسب یه کار نبود، هیچ اجباری براش وجود نداشته باشه.

اینکه بگیم «تا وقتی مرد هست، زن مناسب جنگ نیست»، دقیقاً همون نگاه سنتیه؛

چون دنیا ثابت کرده زن‌ها تو بعضی حوزه‌های سخت حتی بهتر از مردها عمل کردن نه چون “مردن”، چون توانش رو داشتن.

اصل حرف همینه

جنسیت نباید معیار باشه. توانایی، علاقه و انتخاب فردی باید معیار باشه.

عاطفه نقطه ضعف نیست

ولی تبدیل کردن عاطفه به «دلیل محدودیت» چرا، نقطه ضعفه‌ی جامعه‌ست.

مشکل اینجاست که شما لطافت رو تبدیل کردی به وظیفه.هیچ‌کس نمیگه زن قاضی بشه که بره با مشت و لگد دزدارو ...

چه اصراریه زن و مرد رو متضاد هم نشون بدیم یه جنگ بینشون راه بندازیم به اسم مساوات و ازادی و فمنیست! در حالبکه زن و مرد مکمل افریده شدند

چه اصراریه زن و مرد رو متضاد هم نشون بدیم یه جنگ بینشون راه بندازیم به اسم مساوات و ازادی و فمنیست! ...

عزیزم هیچ‌کس دنبال جنگ زن و مرد نیست. اتفاقاً مشکل همینجاست که هر وقت حرف از حق و انتخاب زن می‌زنیم، سریع تبدیلش می‌کنن به جنگ.

زن و مرد مکمل هم هستن، قبول

ولی مکمل بودن به معنای وابستگی یا نابرابری نیست.

مثل دو نفر تو یه تیم: هر دو مهمن، هر دو توانمند، ولی نقش‌ها رو خودشون انتخاب می‌کنن، نه اینکه براشون تعیین شده باشه.

وقتی میگیم فرصت برابر، یعنی هیچ‌کدوم مجبور نباشن نقش کلیشه‌ای بپوشن.

وقتی زنی حق انتخاب شغل یا مسیر زندگیشو داشته باشه، این جنگ نیست، احترامه.

اتفاقاً فمینیسم میگه زن و مرد دشمن هم نیستن

میگه هر دو انسانن و حق دارن بدون قضاوت و محدودیت مسیر خودشون رو انتخاب کنن.

مکمل بودن وقتی ارزش داره که انتخابی باشه، نه اجباری.

چه اصراریه زن و مرد رو متضاد هم نشون بدیم یه جنگ بینشون راه بندازیم به اسم مساوات و ازادی و فمنیست! ...

من نمیگم دیدگاه شما اشتباهه نفی ش نمیکنم 

اما متوجه شدم که شما درباره فمینیست اون اصل موضوع و درستی موضوع آگاهی درستی ندارید 

چون فمینیست هم از حق خانوما صحبت می‌کنه هم آقایون و نمیگه که زن و مرد متضاد ن میگه برابره 

حس میکنم گارد محکمی به این موضوع دارید شما 

من اصلا نمیگم شما باید با ما هم عقیده باشی نه اصلا 

ولی می‌خوام که برید درباره انواع فمینیست ها خودتون تحقیق کنید 

ما چند نوع دیدگاه فمینیستی داریم که درست ترینش لبیرال هست 

می‌خوام خودتون برید و مطالعه کنید 

خانم آگاه و باهوشی هستید خیلی لذت بردم وقتی دیدم شما هر حرفی رو بدون دلیل و منطق محکم سریع نمی‌پذیرد 

واسه همین اومدم شخصا جواب دادم

در آخر اونی که خوابه بیدار میشه ولی اونی که خودش زده به خواب اصلاا. بعضی از اینها چنان به ادامه همین ...

من تو این تاپیک متوجه شدم خیلیا دقیق هنوز معنی و مفهوم و پیشینه ی فمینیست رو نمی‌دونن 

نمی‌دونن که اگر همین فمینیست ها نبودن ما حتا اجازه دست گرفتن همین گوشی هم نداشتیم 

😂😂😂😂 خدا عقلت بده کی تجاوز توجیح کرده هر کس باید عقل داشته باشه از خودش محافظت کنه چه از لحاظ پو ...

شخص شما، که تجاوز رو وابسته به لباس طرف میبینی

خدا انشالله به همه ما عقل بده، به اونایی که کم دارنش هم بیشتر

تجاوز بیشتر شده؟ مگه اماری از تجاوز قبل و بعد دارین اصلا؟ مگه علنی یا ثابت میشه اکثر تجاوزها؟ 

اینقدر بدم میاد که نمیفهمید هر قضیه ی دوسر داره! اینقدر بدم میاد ویژگی های زنانه رو صعف میبینید و تل ...

کسی دنبال به دست اوردن ویژگی‌های جنس مخالف نیست

زن انسانه، مرد هم انسانه. پس توی حقوق انسانی باید برابر باشن

اینکه زن فلان جوره مرد بیسار جوره، چه ربطی داره به اینکه اجازه زن دست مرد باشه؟ حق تحصیل و اشتغال و اظهار نظر نداشته باشه؟ نتونه درخواست طلاق بده؟ توانایی‌هاش بخاطر جنسیتش نادیده گرفته بشه

از این حرفهای شعاری و استعاری خیلی زدن و میزنن، ولی هیچ وقت ربطش رو با مطالبات زنها نمیگن

این شغل ذاتش جدیت و ابهتهیه خشونت باطنی در حد محل کار باید داشته باشیاین با ذات زن در تناقضه، چون زا ...

تو تاپیک دیدم که حرف شما خیلی بازخورد و نظرات متفاوتی داشت واسه همین اومدم جواب صحبت تون رو بدم 

ببینید قضاوت با خشونت و چهره‌سنگی یکی نیست.

قاضی بودن یعنی تحلیل، منطق، قانون‌خوانی، استدلال، تشخیص حق از باطل.

نه دعوا کردن، نه داد زدن، نه مشت‌مشتک.

اگه قضاوت به «چهره خشن» و «ابهت ظاهری» بود، نصف قاضی‌های دنیا باید اخراج می‌شدن چون خیلی‌هاشون خوش‌برخورد و آروم هستن.

مشکل اینه که شما یه ویژگی شخصی رو با یه قانون کلی اشتباه گرفتین.

زنانی هستن که فوق‌العاده قاطع، دقیق، منطقی و محکم قضاوت می‌کنن.

مردانی هم هستن که اصلاً توان مدیریت بحران ندارن.

توانایی شغلی جنسیت‌بردار نیست، آدم‌برداره.

اگه زن نتونه قاضی بشه، پس نباید پزشک بشه، چون با مرگ و درد سر و کار داره.

نباید معلم بشه، چون باید نظم بده.

نباید مدیر بشه، چون باید تصمیم سخت بگیره.

ولی واقعیت چیه؟

زن‌ها همین نقش‌ها رو سال‌هاست با موفقیت انجام میدن.

اینکه بگیم «زن چون لطیفه پس قاضی نباشه» یعنی از اول اجازه ندیم خودش ثابت کنه توانش چقدره.

استعداد و توان، فردیه نه جنسیتی.

شماها سر ارث و میراث خودتونو میکشید که چرا هم انداره ی مرد ها نمیگیرید! از اونور دائم عر میزنید و از ...

باورم نمیشه کسی انقدر دیدش سطحی و کوچیک باشه

زندگی همه به صورت نفقه پدر، جهیزیه، ازدواج و نفقه شوهر، ارث نصف خلاصه میشه؟

هیچ حالت دیگه‌ای وجود نداره؟ و در همین حالت هم عدالت برقرار نشده

شما در قدم اول برو حرف زدن یاد بگیر، در قدم دوم یکم بشین فکر کن زن در ازای نفقه شوهر چه وظایفی گذاشتن روی دوشش و شوهر چه حقی بهش داره

از مرد بد تو اطرف میادمردای خوب اطرافشون بود که احساس کمبود نمیکردن که این اسم رو بذارن رو خودشوناگه ...

چه راحت حکم میدین، اینجوری میگین که غیرمستقیم طرف مقابل رو زیر سوال ببرین؟ 

خودم و بسیار افرادی رو میشناسم که خانواده‌هامون سالم و درستن، محیط خوبی رشد کردیم و از این عقاید دختر نصف پسر نداشتیم، و الان هم همین فکر رو داریم. شاید مردان اطرافتون شستشوی مغزیتون دادن که هرکسی با عقاید متفاوت رو اینطور اسیب‌خورده میبینین

شخص شما، که تجاوز رو وابسته به لباس طرف میبینیخدا انشالله به همه ما عقل بده، به اونایی که کم دارنش ه ...

اتفاقا خداوند باید به امثال شما عقل بده که فکر میکنید هر جور دوست داشتی باید بپوشی هر جا دوست داشتی بری هر موقع شب دوست داشتی بیرون باشی با هر پسری در ارتباط داشته باشی و اینها هیچ ربطی به تجاوز و سو‌ استفاده شدن نداره و فکر میکنید اگر میگیم باید محتاط باشیم و از خودمون محافظت کنیم یعنی اینکه طرفدار متجاوز هستیم داریم وضعیت جامعه رو از نزدیک میبینیم تاپیک هایی که اینجا میزنن و اخبارها ایا اینها امار نیستن