بچه ها واقعا برام سواله این خانومایی ک هر روز تو خیابون و مطب دکتر و اینور اون ور میبینیم ک نه رنگ موهاشون نه لاکشون نه ارایششون ترک میشه عین نه ماه هم با ارایش کامل میچرخن واقعا ب بچه هاشون اسیبی نمیرسه یا لوازمشون بی ضرره خب من ی بار پرسیدم خیلی هم سرچ کردم رژ لب بدون سرب نداریم ولی هر چی سرب رژ بالا باشه ماندگاریش بیشتره رو لب ...ی رژ گیاهی کره ای گرفتم میگن فاقد سربه ب نیم ساعت نمیکشه با حرف زدن معمولی میره
من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بچه ها واقعا برام سواله این خانومایی ک هر روز تو خیابون و مطب دکتر و اینور اون ور میبینیم ک نه رنگ م ...
کی میگه رژ بدون سرب نیست استی لادر .تارت.اسمش باکش... بگیر باهاش شام بخور اگه رفت از قدیم گفتن هر چی پول بدی همون قدر هم اش میخوری .رولون کلا برای باردارهاست
بچه ها واقعا برام سواله این خانومایی ک هر روز تو خیابون و مطب دکتر و اینور اون ور میبینیم ک نه رنگ م ...
امیدوارم که هیچ مادر و فرزندی آسیب نبینن اما من در این مورد تحقیق کردم و خوندم و یکی دو تا مستند علمی دیدم متوجه شدم که اثرات منفی در درازمدت مشخص میشه. یعنی به طور مثال نوزاد به دنیا میآد سالم و ترگل ورگل اما مثلاً سالها بعد تو سن بلوغ مشکل پیدا میکنه و هورمونهاش تعادل ندارند و چیزهای دیگه. البته چون افراد متفاوت هستند برای هر کس یه جوره و ممکن هم هست کسی هیچ طوریاش نشه
مستند چی برو سایت اصلی اینگریدینسش رو مطالعه کن دیگه از اون معتبر تر که نیست .عجب اینکه رو عسل و طل ...
مستندهایی که دیدم تو کشورهای مبدأ خودشون ساخته شده. داستان کشیدن روی طلا و اینا هم نیست. بنده هر چی که میخرم کل اطلاعات روش اعم از مواد تشکیلدهنده (به قول شما اینگریدینس!) و الباقی رو میخونم. حتی مارکهایی که خودم نام بردم هم در این مورد چندان مورد اطمینان نیستند و خلاصه این که نباید هیچوقت زیادهروی کرد