2777
2789
عنوان

لوازم آرایشی دوران بارداری

20125 بازدید | 21 پست

سلام دوستان،شما لوازم آرایشی بی ضرر واسه نی نی تو دوران بارداری میشناسین؟بالاخره هیچی هم که بطور معمول نزنی عروسی و جشنی برنامه ایی پیش میاد  

لطفا اسم لوازم،مارکش،قیمتش رو بگین؟

سپاس فراوان

ضدآفتاب الارو بگیر مثل کرم پودره ضررش کمه،  رژ و بالم لب بدون سرب کم میتونی استفاده کنی! فقط مراقب باش نره تو دهن

ریمل هم فک نکنم مشکلی باشه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها واقعا برام سواله این خانومایی ک هر روز تو خیابون و مطب دکتر و اینور اون ور میبینیم ک نه رنگ موهاشون نه لاکشون نه ارایششون ترک میشه عین نه ماه هم با ارایش کامل میچرخن واقعا ب بچه هاشون اسیبی نمیرسه یا لوازمشون بی ضرره خب من ی بار پرسیدم خیلی هم سرچ کردم رژ لب بدون سرب نداریم ولی هر چی سرب رژ بالا باشه ماندگاریش بیشتره رو لب ...ی رژ گیاهی کره ای گرفتم میگن فاقد سربه ب نیم ساعت نمیکشه با حرف زدن معمولی میره

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
بچه ها واقعا برام سواله این خانومایی ک هر روز تو خیابون و مطب دکتر و اینور اون ور میبینیم ک نه رنگ م ...

کی میگه رژ بدون سرب نیست استی لادر .تارت.اسمش باکش...  بگیر  باهاش شام بخور اگه رفت از قدیم گفتن هر چی پول بدی همون قدر هم اش میخوری .رولون کلا برای باردارهاست 

معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤
بچه ها واقعا برام سواله این خانومایی ک هر روز تو خیابون و مطب دکتر و اینور اون ور میبینیم ک نه رنگ م ...

امیدوارم که هیچ مادر و فرزندی آسیب نبینن اما من در این مورد تحقیق کردم و خوندم و یکی دو تا مستند علمی دیدم متوجه شدم که اثرات منفی در درازمدت مشخص می‌شه. یعنی به طور مثال نوزاد به دنیا می‌آد سالم و ترگل ورگل اما مثلاً سال‌ها بعد تو سن بلوغ مشکل پیدا می‌کنه و هورمون‌هاش تعادل ندارند و چیزهای دیگه. البته چون افراد متفاوت هستند برای هر کس یه جوره و ممکن هم هست کسی هیچ طوری‌اش نشه

کی میگه رژ بدون سرب نیست استی لادر .تارت.اسمش باکش...  بگیر  باهاش شام بخور اگه رفت از قدی ...

همه‌شون یک درصدی از سرب رو دارند. مستند دیدم که آزمایش کردند و اگر بگن سرب نداریم دروغ گفتند

کلارنس ۱۸۰به بالا رژهاشه 

رولون ۴۵ت

ایوروشه دقیق نمیدونم ولی زیر ۸۰

استی لادر ۱۵۰به بالا

تارت مینی داره ۴۰به بالا 

اسمش باکس ۸۰به بالا

اینا دیر پاک میشن موقع غذا هم پایین لب و دور گلاس رو رنگی نمیکنند 

همه‌شون یک درصدی از سرب رو دارند. مستند دیدم که آزمایش کردند و اگر بگن سرب نداریم دروغ گفتند

مستند چی برو سایت اصلی اینگریدینسش رو مطالعه کن دیگه از اون معتبر تر که نیست .عجب

اینکه رو عسل و طلا میکشن سیاه میشه رد شده علمی بیشتر به خاطر گلیسیرین و مومشه 

مستند چی برو سایت اصلی اینگریدینسش رو مطالعه کن دیگه از اون معتبر تر که نیست .عجب اینکه رو عسل و طل ...

مستندهایی که دیدم تو کشورهای مبدأ خودشون ساخته شده. داستان کشیدن روی طلا و اینا هم نیست. بنده هر چی که می‌خرم کل اطلاعات روش اعم از مواد تشکیل‌دهنده (به قول شما اینگریدینس!) و الباقی رو می‌خونم. حتی مارک‌هایی که خودم نام بردم هم در این مورد چندان مورد اطمینان نیستند و خلاصه این که نباید هیچ‌وقت زیاده‌روی کرد