بچه ها من با ی نفر آشنا شدم از طریق معرف . همو از نزدیک ولی ندیدم عکس همو دیدیم، دیت اول با چادر برم یا بدون چادر ( کلا چادری ام ، ولی خب گاهی هم نمیپوشم ) . چه تاثیری میتونه داشته باشع؟؟؟ البته با مانتو شلوار هم اگه برم حجابماوکیه خیلی جلف نمیپوشم . نمیدونم چکار کنم . با چادر برم ببینمش یا بدون چادر
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
چادر بهم میاد ولی با مانتو شلوار احساس مرتب بودن بیشتر دارم . یا احساس میکنم برای دیت اول دست و پا گیر نباشه برام چادر ، وگرنه چادر بهم میاد ، چادر چقدر توی نظر مرد تاثیر داره؟؟؟
چادر بهم میاد ولی با مانتو شلوار احساس مرتب بودن بیشتر دارم . یا احساس میکنم برای دیت اول دست و پا گیر نباشه برام چادر ، وگرنه چادر بهم میاد ، چادر چقدر توی نظر مرد تاثیر داره؟؟؟
ببین اکثرا با چادری یا بدون چادر اگه ۶۰ درصد مواقع چادر سرته چادر بپوش
من نظر مرد برام مهم نیست! من چادریام و بنابراین قطعا با چادر میرم دیدار اول
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...