2821
2789
عنوان

دیت اول

102 بازدید | 10 پست

بچه ها من با ی نفر آشنا شدم از طریق معرف . همو از نزدیک ولی ندیدم عکس همو دیدیم، دیت اول با چادر برم یا بدون چادر ( کلا چادری ام ، ولی خب گاهی هم نمیپوشم ) . چه تاثیری می‌تونه داشته باشع؟؟؟ البته با مانتو شلوار هم اگه برم حجابم‌اوکیه خیلی جلف نمیپوشم . نمی‌دونم چکار کنم . با چادر برم ببینمش یا بدون چادر 

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر چادری هستی، با چادر!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
هرجور راحت تری و حس میکنی شیک تر میشی

چادر بهم میاد ولی با مانتو شلوار احساس مرتب بودن بیشتر دارم . یا احساس میکنم برای دیت اول دست و پا گیر نباشه برام چادر ، وگرنه چادر بهم میاد ، چادر چقدر توی نظر مرد تاثیر داره؟؟؟

اگر چادری هستی، با چادر!

چادر بهم میاد ولی با مانتو شلوار احساس مرتب بودن بیشتر دارم . یا احساس میکنم برای دیت اول دست و پا گیر نباشه برام چادر ، وگرنه چادر بهم میاد ، چادر چقدر توی نظر مرد تاثیر داره؟؟؟

ببین اکثرا با چادری یا بدون چادر اگه ۶۰ درصد مواقع چادر سرته چادر بپوش

چادر بهم میاد ولی با مانتو شلوار احساس مرتب بودن بیشتر دارم . یا احساس میکنم برای دیت اول دست و پا گ ...

بستگی به مردش داره

بعضیا خیلی خوششون میاد ازش

بعضیا براشون فرقی نداره

بعضیام کلا حال نمیکنن

من نظر مرد برام مهم نیست! من چادری‌ام و بنابراین قطعا با چادر میرم دیدار اول

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...