2777
2789
عنوان

کسی اینجا هست از بچه‌ها بدش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 84 پست
من قبل بچه دار شدن عاااشق بچه بودم الان پسرم هشت ماهشه و حقیقتا از اسم بچه . نوزاد . زن باردار نفرتت ...

منم مثل توام با اینکه بچه‌ام ۳ ماهشه. صدای گریه بچه میشنوم امپرم میره رو هزار. از هرچیزی مربوط به بچه نفرت دارم و دلم رهایی و آزادی قبل بچه دار شدن میخواد. بچه داری یه روتین تکراری رو اعصاب و خسته کننده‌س و لذت خاصی نداره. امیدوارم بزرگتر شدن اوضاع بهتر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل بچه دار شدن عاااشق بچه بودم الان پسرم هشت ماهشه و حقیقتا از اسم بچه . نوزاد . زن باردار نفرتت ...

منم بعد دوتا بارداری و‌زایمان حالا خبر حاملگی هرکیو می‌شنوم در ظاهر تبریک میگم بهش ولی تو دلم میگم اوووه چه غلطی بود کردی خدا به دادت برسه

منم مثل توام با اینکه بچه‌ام ۳ ماهشه. صدای گریه بچه میشنوم امپرم میره رو هزار. از هرچیزی مربوط به بچ ...

دقیقا . منم اصلا کسایی ک میگن وای چقد مادری کردن شیرین و لذت بخشه رو نمیفهمم بخدا . من هیچ لذتی و شیرینی نمیبینم 

همش کار و تکرار و خستگی 😐منم منتظر بزرگ شدنشم که یکم حداقل نفس بکشم

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

دقیقااا چقدررر شبیه همیم... الان با اینکه بچه‌هام با شیطونیا و جنگ و دعواها و ریخت و پاششون همش دارن ...

واقعا😂 مثل این عروسکا که فشار میدی صدا میدن نوزاد هم اینجوریه. مثلا شیرش دادم پوشک عوض کردم اروغ گرفتم بعد وایمیسته عر زدن. خب من دیگه چکار کنم برات. انقدرم کوچیکن آدم میترسه دست بگیره‌.

منم بعد دوتا بارداری و‌زایمان حالا خبر حاملگی هرکیو می‌شنوم در ظاهر تبریک میگم بهش ولی تو دلم میگم ا ...

من کسی بچه دومشو باردار باشه میگم برا چت بود چطوری میتونی اون همه مراحل وحشتناک و مضخرفو یبار دیگ بگذرونی؟😑😑😑😑

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

منم مثل توام با اینکه بچه‌ام ۳ ماهشه. صدای گریه بچه میشنوم امپرم میره رو هزار. از هرچیزی مربوط به بچ ...

خوب میشه اوضاع مطمئن باش. منم مثل تو بودم. وقتی دخترم گریه میکرد میخواستم بکوبمش به دیوار. اما همین که قدم برداره نصف نصفه حرف بزنه، مامان صدات کنه تو دلت جا باز میکنه. از نظر من بچه از سن ۵ سالگی به بعد دیگه خیلی عزیز میشه چون خیلی مزاحمتاش تموم میشن

اره هیچ ادم سالمی از بچه های عرعرو خوشش نمیاد

عرعرو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

دقیقا . منم اصلا کسایی ک میگن وای چقد مادری کردن شیرین و لذت بخشه رو نمیفهمم بخدا . من هیچ لذتی و شی ...

اونا هم نمی‌بینن فقط به خودشون تلقین می‌کنن شیرینه چون دور از جون یه شکریه که آدم بخوره دیگه توش گیر میکنه و راه برگشتی نیست. اینجوری اوضاع رو قابل تحمل می‌کنن و چون خودشون گیر کردم و راه برگشتی ندارن به دیگران هم توصیه میکنن بچه بیارن تا ازادی و ارامش اونا هم بگیرن و احساس تنهایی نکنن

من کسی بچه دومشو باردار باشه میگم برا چت بود چطوری میتونی اون همه مراحل وحشتناک و مضخرفو یبار دیگ بگ ...

آخ آخ خدا بگم چکارت کنه. من بعد دخترم اینقدرررر این حرف رو به همه زدم که خدا می‌دونه... بعدش پسرم ناخواسته باردار شدم. همه‌میگفتن هاااا پ چی شد؟ آخ این دیگه قوز بالا قوز بود. هم دردسر و زحمت و وحشت حاملگی و زایمان و نوزاد رو داشتم و هم حرف بقیه رو

اونا هم نمی‌بینن فقط به خودشون تلقین می‌کنن شیرینه چون دور از جون یه شکریه که آدم بخوره دیگه توش گیر ...

خودت فکر کنم یه بچه دارین درسته؟

نظر منفیتو برام ریپلای نکن بزارش تو ماتحتت لطفا چون بی اعصابم یه چیز بهت میگم😝خیلی بیشتر از سنم میفهمم و راهنمایی میکنم🤗🦋

خوب میشه اوضاع مطمئن باش. منم مثل تو بودم. وقتی دخترم گریه میکرد میخواستم بکوبمش به دیوار. اما همین ...

اره دقیقا وقتی صحبت می‌کنن و ارتباط عاطفی برقرار می‌کنن خیلی شیرین تر میشن. اینکه خواب و دستشویی و غذاشون تنظیم میشه و مستقل میشن آدم دوست داره همه کار واسشون بکنه. اما قبل اینا فقط یه موجود مزاحم رو اعصابن که صرفا وظیفه مادری و مسئولیت پذیری باعث میشه نگهشون دارم اینا نبودن از پنجره پرتش میکردم پایین