2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 71 پست
عزیزدلممم ببخشید براچیمن خودم خواستم ادامه بدم صحبتمونوراحت باشششدرکت میکنم چون تجربه کردم شرایطتو ک ...

ای دورت بگردم یعنی برای شماهم آنقدر اذیت میکرد این کاری کرده هرروز خدا به مردن فک کنم فقط تموم بشه شوهرم باهامه من ولی به مشکلی داره مثلاً اون سری مامانش جلوش حرفی نمیزنه همین که شوهرم می‌ره بیرونی یا دسشویی چیزی میگه مثلاً سلام سیاه سوخته بعد خیلی وقتا شوهرم باور نمی‌کرد می‌گفت چرا من نشنیدم تا ظبط کردم الان طرف منه ولی مادر شوهرم همش زنگ میزنم من پیرم و چند روز دیگه میمیرم و اینا میبینم شوهرم ناراحت میشه

ی چنبار جواب قاطع بهش بدهنزار فک کنه میتونه هرکاری دلش خواست بکنهپیشنهاد میکنم ب شوهرت بگی و اروم و ...

اونم چند بار گفت جلو چشم خودم بنده خدا هم پیام هاشو دیدم گفت آنقدر اذیت نکن فقط منو از خودت دورمیکنی کاراتو میبینم و اینا زنگ زد به من فحش میداد به خدا نمی‌دونم از چه در وارد بشم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای دورت بگردم یعنی برای شماهم آنقدر اذیت میکرد این کاری کرده هرروز خدا به مردن فک کنم فقط تموم بشه ش ...

برا من خسیس بودن بشدت

اصفونی بودن ما چنسال همو میخواستیم

اونا انتظار جهاز کامل داشتن ک خب گفتیم ماهم رسممون همینه

ولی سر عروسی و طلا و مهریه ی دهنی سرویس کردن که نگو

هی میگفتن ن ما اهل تحملات نیستیم ما فلان...ما یچیز خلاصه میگیریم تموم بشه بره چمیدونم مهریه فقط چهارده تا..اونوخ ما ترکا جهاز سنگین عوضش مهریه سنگین عروسی خفن

وای دیوانم کرد مامانش انقد ازش بدم میاد

نامزدم خودش دوسم داش ولی چون از نظر مالی وابسته خونوادش بود زورش نمیرسید

چون عملا از خودش چیز خاصی نداش

و جلو خونوادش مقاومت نکرد 

البته ما مشکلات دیگم داشتیم و تش خودم تصمیم ب جدایی گرفتم

بعدش اون روانی شده بود یمدت با کلی تهدید و ابروریزی خواست بر گردم که بیشتر نابود شدم

خلاصه داغون شدم دیگه 

تش چنماه قبل جدا شدیم بعد چهار پنج سال ولی یادم میوفته از خشم دستام میلرزه قلبم تند میشه

برا من خسیس بودن بشدتاصفونی بودن ما چنسال همو میخواستیماونا انتظار جهاز کامل داشتن ک خب گفتیم ماهم ر ...

واسه همین میگم اینکه خودش حمایتت میکنه خیلی خوبه

فقط رمزش اینه قلق‌ شو پیدا کنی مثل موم بگیری تو دستت ك بشی خط قرمزش

یجوری که دیگع حتی نزاره تو درگیر بشی‌ 

مرد اگه رام مامانش باشه ادمو بدبخت میکنه

باید بکشی‌ش سمت خودت یجوری که تو خلوت هم ب مامانش تذکر بده ذیگه جرات نکنه نگاه چپ بهت بکنه مامانش

زمان بده ببین شوهرت اینکارارو میکنه یانه 

اصلا عجله نکن برا رفتن سر خونه زندگیتون

بزار شوهرت خودشو ثابت کنه بعد

برا من خسیس بودن بشدتاصفونی بودن ما چنسال همو میخواستیماونا انتظار جهاز کامل داشتن ک خب گفتیم ماهم ر ...

ای عزیزم اینا هم همینن سکه منم مامانم گفت من دختر نمیدم کردنش۵۰تا با اینکه شوهرم چندبار گفت به مامانم هرچی شما میگی یهو مادر شوهرم شب خواستگاری به شوهرم گفت خاک تو سرت از همین الان وا دادی ای عزیز دلم منم شوهرم هیچی نداره کلا دوتا النگو طلا داشت اونم گفت میفروشیم برای عروسی بگیریم ما یکساله تقدیم قربونت برم برج ۱۱میشه ۱سال تو این مدت دیدم پشتم بوده ولی اذیت خانواده اش بیشتر از این حرف است چون پدر شوهرم و خواهرشوهرم و همه طرف مادرشوهرمن

ای عزیزم اینا هم همینن سکه منم مامانم گفت من دختر نمیدم کردنش۵۰تا با اینکه شوهرم چندبار گفت به مامان ...

اذیت خونواده واقعا ادمو دق میده 

شوهرت جای پیشرفت داره شغلش؟

الان چنتا مهرته؟

آشناییتون سنتی بوده؟

مامانش چطور شده انقد بخودش اجازع داده توهین کنه تو روت

واسه همین میگم اینکه خودش حمایتت میکنه خیلی خوبهفقط رمزش اینه قلق‌ شو پیدا کنی مثل موم بگیری تو دستت ...

چیکار کنم یعنی میگم خدایی الآنم حرف مو کوش می‌کنه من الان گفتم اگه مامانت عروسی بگیره دیگه باید مثل مهمون سالی یه بار بیاد خونمون گفت باشه ولشون کن ولی من خانواده شو میشناسم شوهرم به شدت احساسی هست اون سری مادرش زنگ زد دعوامون شدع بود باهاش به شوهرم گفتم اومده بود خونه ما طبقه پایین اون می‌شست بعد پیام میداد بیا فلانع دیگه حرفی نمی‌زنم شوهرم می‌گفت بیا این دیگه خوب شده من از این میترسم یخورده وگرنه اصلا مامانی و اینا نیست همش میگه خودمونم بچه دار میشیم حالا که معذرت خواهی کرده ببخش در صورتی که چند روز دیگه همون اش و همون کاسه 

اذیت خونواده واقعا ادمو دق میده شوهرت جای پیشرفت داره شغلش؟الان چنتا مهرته؟آشناییتون سنتی بوده؟مامان ...

با اسنپ کار می‌کنه عزیزم 

۵۰ تا 

نه قربونت شوهرم منو تو راه مدرسه دیده بود شماره داد به مدت دوست بودیم بعد من بابام به شدت تعصبی همین که فهمید گوشیمو گرفت و یخورده منو زد شوهرم تا دیده بود خبری نیست اومده بود دم در به بابام گفت من قصدم جدی بابامم گفت هروقت با خانواده اومدی میشه حدی نه تک و تنها بیای بعد رفت با خانواده اش اومد مادر شوهرم دختر خواهرش رو میخواست برای شوهرم که شوهرم بهشون گفته بود یا این یا میرم کلا دیگه اومده بودن 

چیکار کنم یعنی میگم خدایی الآنم حرف مو کوش می‌کنه من الان گفتم اگه مامانت عروسی بگیره دیگه باید مثل ...

ببین درکل هیچ مردی خونوادشو زیر سوال نمیبره

توعم تو روش نگو مامانت بده مامانت فلان کرد..

فقط پیشش ناراحتیتو بروز بده بزار حساس باشه رو ناراحت شدن تو

علتو ك جویا شذ بگی چمیدونم بخاطر فلان حرف یا رفتار

سعی کن جلوش ادم خوبه باشی

یجوری که درعین حال که فک کنه تو مخالف مامانش نیسنی خودش جلو مامانش وایسه

ذر ظاهر از مامانش مستقیم انتقاد نکن 

درواقع بخوام رک بگم مظلوم نمایی کن جلو شوهرت

چون مردا گارد میگیرن اگه فککنن طرفشون مخالف مامانشونه

شیرش کن برا وایسادن جلو مامانش

با اسنپ کار می‌کنه عزیزم ۵۰ تا نه قربونت شوهرم منو تو راه مدرسه دیده بود شماره داد به مدت دوست بودیم ...

الان چنسالته؟

همسرت از الانکه جوونه دنبال ی کار ثابت هم باشه حتما

درکنار اسنپ

ماهم چنسال دوست بودیم مامانش داش خودشو ببخشید پاره میکرد هی غیر مستقیم میفهموند ك من فلانیو میخواستم برا پسرم بگیرم 

پسرشم همچین تحفه ای نبودا🗿

ببین درکل هیچ مردی خونوادشو زیر سوال نمیبرهتوعم تو روش نگو مامانت بده مامانت فلان کرد..فقط پیشش نارا ...

ای برعکس من دقیقا من انقدر این اواخر بدم اومده آرش همش بهش میگم بدم میاد از مادرت کاشکی یا اون بمیره یا من راحت شم ولی هیچی نمیگه فقط میگه آنقدر حرص نخور و از این حرفا مادر شوهرم دقیقا همینجوری جلو روش می‌گفت آره زنت آدم خوبی خونه دارو سرش به کار خودشه همین که شوهرم می‌رفت می‌گفت آره فقط کاشکی آنقدر سیاه سوخته نبودی تقصیر خودم نیست می‌بینمت احساس کثیفی دارم بهت  

الان چنسالته؟همسرت از الانکه جوونه دنبال ی کار ثابت هم باشه حتمادرکنار اسنپماهم چنسال دوست بودیم مام ...

خدارو شکر راحت شدی عزیزم کاشکی منم مثل تو عرضه شو داشتم 

ای برعکس من دقیقا من انقدر این اواخر بدم اومده آرش همش بهش میگم بدم میاد از مادرت کاشکی یا اون بمیره ...

وای وایی این مسیرو ادامه نده دختر 

این راهش نیس

میبینی مامانش چه با سیاسته

داره حفظ ظاهر میکنه جلو شوهرت

ك بیشتر تورو بد جلوه بده

یهو شوهرت قاطی میکنع ها.. خودتو حفظ کن جلوش 

همچین نگووو

الان چنسالته؟همسرت از الانکه جوونه دنبال ی کار ثابت هم باشه حتمادرکنار اسنپماهم چنسال دوست بودیم مام ...

من ۲۱عزیزم نمی‌دونم چه مرگشونه به خدا مادرشوهر دوستم 

دوستم بهش میگه مامان فرشته من فک کردم اسمشه بعد گفت نه این زن فرشته است شانس من خدا یکی رو داد که فقط اذیت شم حتی تو بهترین فرصت های زندگیم هرجا باهم ختمی چیزی می‌رفتیم این عروسمه خدایی من خوشگل تر نیستم با۵۰سال سن از این  خب چه معنی داره اخه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792