2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 71 پست
چجور رسمیه جهاز نمیدین؟؟؟واینکه چون تو عقد قید کردین و قبول کردن پس این چرتا پرتا چیه مبگن میخواستن ...

چی بگم والا تو شهرستان ما کلا اینجوریه نه فقط من بله قبول کردن تازه خوش حالم شدن که نه عروسی بگیره نه طلا و و اینا 

بله حرف شما درست من ترک نیستم خودم عزیزم ولی منم یکی از دوستام مثل شما لطف کردند گفتند بهشون میگم می ...

واااا عجب ادمایی

بشون بگو اتفاقا برا دختر سالم عروسی بهتری میگیرن دیگه!

همچین ادمایی خودشون قبول دارن ك دختر خوبی هستی

منتها از خوب و ساده بودن ادم میخوان سواستفاده کنن

تو روشون وایسا بگو من به احترام رسم شما جهاز تمام کمال دادم

شماهم طبق رسم خودتون عروسی رو باید بگیرید

شترسواری دولا دولا نمیشه

فقط حواست باشه قبل اینکه عذوسی نگرفتن اصلا نزاری فیزیکی کامل بهت نزدیک بشه همسرت...همسرت میگی ادم خوبیه ولی ممکنه خونوادش برگردن بگن دیگه شما که باهم بودین عروسی ب چیکارته!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفتە من از همون اولشم ازت خوشم نیومدە متوجە نشدم

من به مادر شوهرم گفتم عروسی بگیر گفت من نمی‌گیریم تو میخوای برقصی و خوش باشی من پول بدم بعد گفت آره به بابات بگو سیسمونی رو آماده کنه دوباره مارک اشغال نخرع مثل جهاز که همه رو عوض کنیم منم 

گفتم شما هیچ کاری نکردید و نمیخواید بکنید برای پسرتون منم سیسمونی نمیارم کلا 

گفت مگه دست توعه نیاری وظیفه هر مادری سیسمونی و جهاز بده بعد بهم گفت از همون اول  خواستگاری هم خوشم ازت نمیومد من یخورده سبزه ام خیلی برای این مسخره ام میکنن

واااا عجب ادماییبشون بگو اتفاقا برا دختر سالم عروسی بهتری میگیرن دیگه!همچین ادمایی خودشون قبول دارن ...

منم همین گفتم جهاز دوستم گفته چند تیکه با دوماده دادم بیداد راه انداخت که نگو شوهرم سرکار بود آره جهاز همش پای نوعه رسم مارو تو میخوای عوض کنی همه رو من خریدم همه چیز بعد جالبش اینه فقط یه دست مبل شوهرم خرید اونم از این ۱۵تومنی تا ولی مال من یخجال و لباسشوییم پاکشوما و یخساران بود گفت مال دختر من الجی بوده باید مال توام الجی باشه مجبور شدم تو دیوار بزارم بفروشم چقدر مامانم طلاهاشو فروخت خریدیم الان میگم خب مثل دخترت الجی آوردم حالا مثل اون طلا و عروسی پای شماست میگه من نمی‌گیریم میگم چرا اول گفت پول ندارم بعد گفت حداقل یکیشو باید انجام بدید گفت چون خوشم ازت نمیاد 

منم همین گفتم جهاز دوستم گفته چند تیکه با دوماده دادم بیداد راه انداخت که نگو شوهرم سرکار بود آره جه ...

کوتاه نیا اصلا

از الان کوتاه بیای بعدا خونتو میکنن تو شیشه 

اصلا کوتاه نیا و بدون عروسی نرو

اعصابم انقد خورد میشه این ادمارو میبینم

چقد سادەای😢😢خواهرانە دلم برات سوووخت

چرا عزیزم من فقط نمیخوام ناراحتی پیش بیاد فردا بگن دختره فلانع من یه بار خیلی مسخره ام کردن چون سبزه ام خودشون سفیدن تقریبا مادر شوهرم برگشت گفت آره عکستو به هرکس نشون دادم گفته چه قیافه ای این آدمه  من ترسیدم در صورتی که من سبزه ام عمل اینا انجام ندادم ولی هرجا میرم فک میکنم دماغم اینا عمله چون کوچیکه ولی فقط چون سبزه ام چند بار گفته آره شبیه ته دیگی چند دفعه دعوامون شد شوهرم باهاش دعوا مرد می‌گفت من نگفتم یه بار ظبط کردم دیگه شوهرم مطمئن شد من مادرم خیلی ساکته نمیزارع کاری کنم هرچی میگم میگه به احترام سنش به احترام من منم چیزی نگفتم 

کوتاه نیا اصلااز الان کوتاه بیای بعدا خونتو میکنن تو شیشه اصلا کوتاه نیا و بدون عروسی نرواعصابم انقد ...

الان خسته شدم دروغ چرا چند بار خواستم برم برای طلاق واقعا نمیتونم دیگه ولی شوهرم همش میگه میریم خونه مون یه جا دورمیگیریم ازشون  راحت میشیم الان رفتیم یه شهر دیگه جالب اینه مادر شوهرم خونه شو اجاره داده اومده موجه بالایی من خریده من چند روزی جهاز چیدم برای عروسی آماده باشه اونم اومده اونجا خریده خیلی میترسم

الان خسته شدم دروغ چرا چند بار خواستم برم برای طلاق واقعا نمیتونم دیگه ولی شوهرم همش میگه میریم خونه ...

اگه شوهرت دوستت داره و باهات همراهی میکنه از دستش نده...

بزاز خودش عذوسیو بگیره و مادرشوهرتم محل نده

اگه شوهرت دوستت داره و باهات همراهی میکنه از دستش نده...بزاز خودش عذوسیو بگیره و مادرشوهرتم محل نده

ممنونم عزیز دلم آخه همش منو خورد می‌کنه به خدا من چند بار خونشون رفتن تا میرسم میگه تو پسرمو جادو کردی وگرنه چجوری می‌تونه تورو با اون زشتی دوست داشته باشه اصلا من زشت خدایی این حرف آدمه ۵۰ساله است چند بار تا حالا گفته از هرچی بدت میاد سرت میاد من خاک بر سرم گفتم چرا برگشت تو چشام نگاه می‌کنه میگه من از دخترای سیاه بدم نیومد از شانسم نصیبم شده به خدا یه مدت افسردگی گرفتم دارم قرص میخورم تا خوابم می‌بره یه ثانیه حرفاش از ذهنم نمیره

اگه شوهرت دوستت داره و باهات همراهی میکنه از دستش نده...بزاز خودش عذوسیو بگیره و مادرشوهرتم محل نده

عزیزم ببخشید همش طولانی شد چون من کسی رو ندارم بهش بگم مامانم اوایل میگفتم دیدم اونم ناراحت میشه و گریه می‌کنه تو دلم مونده بود شرمنده ببخشید لطفا

ممنونم عزیز دلم آخه همش منو خورد می‌کنه به خدا من چند بار خونشون رفتن تا میرسم میگه تو پسرمو جادو کر ...

وای ولشکن دختر بش فک نکن

اون از همین چندتا حرفی که راجبش زدی هم مشخصه چه ادم کوته فکر و بیشعوریه..پس خرفاش اندازه نوک سوزن هم ارزش نداره

ب شوهرت اینارو توضیخ بده و بگو ك ناراحت میشی و درگیرت میکنه و اشفته ای بابتش...کمتر ببینیدشون

بهش بگو اونکه خودش میخواد عروسی بگیره..دیگع زودتر بچیره خلاص شین

عزیزم ببخشید همش طولانی شد چون من کسی رو ندارم بهش بگم مامانم اوایل میگفتم دیدم اونم ناراحت میشه و گ ...

عزیزدلممم ببخشید براچی

من خودم خواستم ادامه بدم صحبتمونو

راحت باششش

درکت میکنم چون تجربه کردم شرایطتو کاملا

وای ولشکن دختر بش فک نکناون از همین چندتا حرفی که راجبش زدی هم مشخصه چه ادم کوته فکر و بیشعوریه..پس ...

منم به شوهرمم میگم میگه ولش کن اونم همینو میخواد ناراحتت کنه ولی نمیشه جلوی دختر خاله های شوهرم همگی بیرون بودیم داشتم ضد آفتاب میزدم برگشت گفت تو که سوختی به نرگس بزنه ماشاالله عین پنجه آفتابه 

منم به شوهرمم میگم میگه ولش کن اونم همینو میخواد ناراحتت کنه ولی نمیشه جلوی دختر خاله های شوهرم همگی ...

ی چنبار جواب قاطع بهش بده

نزار فک کنه میتونه هرکاری دلش خواست بکنه

پیشنهاد میکنم ب شوهرت بگی و اروم و با سیاست و نرم دم گوشش بخونی ك اینجور وقتا تذکر بده ب مامانش

اینجوری هم خودت درگیر نمیشی هم بیشتر لج نمیکنن