2777
2789
عنوان

مادرشوهر

606 بازدید | 71 پست

سلام دوستان من غریب ازدواج کردم و ما رسم داریم جهاز نمی‌دهیم و پسر هم هیچ طلایی و خونه و اینا نمیگیره از خانواده اش و باهم سرکار میرن و میسازن اماخانواده شوهرم ترک هستن اونا دختر همه ی جهاز رو میخوره و پسر هم پدرو مادرش بهش خونه و طلا و عروسی رو میدن شب خواستگاری ما گفتیم جهاز نمی‌دهیم و قبول کردن و نوشتن که طلا و اینا هم ندن بعد یه ماه شروع کردن که آره دختری که جهاز نده فلان مادرت دوست ندارم و فقط میزایین و از این حرفا و همش میزدم تو سرم فلانی خاور خاور جهاز در صورتی که من شوهرم بیکار هم بود الان من جهاز خریدم و تموم شد الان بهشون گفتم آره حالا نوبت شماست عروسی بگیرین و سرویس و النگو میگه ما پول نداریم و اگه داشتیم می‌گرفتیم حتی یه کار هم نمیخوام بکنن ببینید مشکل من عروسی نیست چون اولشم شوهرم گفت خودم میگیرم برات ولی مادر شوهرم خودم شنیدم تو اتاق بودم به پدر شوهرم گفت گوه خورده عروسی بگیریم ۴تا تیکه جهاز داده حالا من چیکار کنم لطفاً کمک کنید 

بنظرم باشوهرت حرف بزن

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگید اگ عروسی و طلا نگیرید

ماهم جهاز. نمیاریم تمام

ولی در کل عروسی همچین اش دهن سوزی هم نیس

اینهمه خخرج و برج تالار کنی اخرشم ی مشت نادون بیاان پشت سرتون حرف بزنن 

یجاش عروسی سبک و کوچیک بگیرید و طلا بجاش بگیرید یا خونه بخرید 

یا ماشین بخرید

خیلیا دیدم میلیاردی خرج میکنن پاعروسی

عاقلانه. نیس واقعا

مثلا 1 شب بخوای عقده گشایی. کنی ک ی عمر تو قسط و قرضش خفه شی چ فایده داره

❤️❤️

ببین ی چیزی بگم ناراحت نشو ! یعنی چی ک ما دختر میدیم هیچی نمیدیم شما هم نه طلا بده نه خونه ؟! به نظرت این زندگی قشنگه ؟ 

حالا کاری ندارم ک خانواده ات برات جهاز خریدن ولی اون ازدواج به نظرت درسته ؟ 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

نوشتنت پر از ایراد ؟ من تو خوندش پر از اشکال دراوردم 

نمیدونم چجوری میخایید زندگی کنی با این مبحث ؟! نمیخام بترسونمت ولی جدا خودت ببین چی نوشتی و با چی بله گفتی ؟؟؟

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

بنظرم باشوهرت حرف بزن

شوهرم میگه ولشون کن وقتی نمیخوان بدن چرا منت بکشیم ولی من سر جهاز به خدا گیر میدادن باید الجی باشه پدرمون در اومد الان بهش گفتم وظیفه تونه عروسی میگه وظیفه برای کسی که داره میخواست زن نگیره

شوهرم میگه ولشون کن وقتی نمیخوان بدن چرا منت بکشیم ولی من سر جهاز به خدا گیر میدادن باید الجی باشه پ ...

اینا حاشیه است اصل زندگیو بچسب

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بگید اگ عروسی و طلا نگیریدماهم جهاز. نمیاریم تمامولی در کل عروسی همچین اش دهن سوزی هم نیساینهمه خخرج ...

نه عزیزم من کلا چون میدونستم شوهرم باید بگیره ۱۲۰نفرو دعوت کردیم و اونم تو ارزون ترین تالار و به خدا دنبال ارزون ترین ها گشتم حساب کردیم کلا با ۱۷۰تومن تموم میشه فقط می‌سوزم از اینکه پدرو مادر من پدرشون در اومد حالا اینا میگن نه وظیفه ای نداریم

ببین ی چیزی بگم ناراحت نشو ! یعنی چی ک ما دختر میدیم هیچی نمیدیم شما هم نه طلا بده نه خونه ؟! به نظر ...

این حرف ما نیست عزیزم کلا رسم ما اینه که میگن به خانواده ها ربطی ندارد چه پسر و چه دختر مثلاً الان خوبه پدرو مادرم من این همه جهاز خریدن حالا اونا یه قرون هم خرج نمیکنن

بردم چشیدم ۱۲,روز مونده تا عروسی

وقتی شوهرت خرجو میده دیگه خانواده شو ول کن ، واسه منم خانواده ام جهاز دادن ، شوهرم خودش طلا اینا صفر تا صد گرفت و همه مراسمات خودش کار کرد پول داد پدرش مرده بود از مادرش هم انتظاری نبود 

خودم ترکم ای کاش هر کدوم با قومیت خودتون ازدواج میکردین آخه تو ترکا ندیدم کسی جهاز نبره رسوم بقیه رو نمیدونم 

اینا حاشیه است اصل زندگیو بچسب

آخه نمیشه من گفتم حداقل سرویس و یا النگو رو میگیرن میگه من هیچ کاری نمیکنم آدم واسه دختر وظیفه داره نه پسر پسر خودش باید بده در صورتی که تو کل خاندانشون برای پسران هم سرویس و النگو و عروسی گرفتن