2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 71 پست
این حرف ما نیست عزیزم کلا رسم ما اینه که میگن به خانواده ها ربطی ندارد چه پسر و چه دختر مثلاً الان خ ...

چ رسم بدی جدا ! من واقعا ندیده بودم اینجوری ! به هر حال خیلی اذیت میشین ! ولی دیگ صبر کن ببین خودشون چکارن هر کاری نکنن به ضرر بچشون هم هست ! 

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

وقتی شوهرت خرجو میده دیگه خانواده شو ول کن ، واسه منم خانواده ام جهاز دادن ، شوهرم خودش طلا اینا صفر ...

شوهرمم همینو میگه ولی شوهرم اولین نفریه که خودش داره می‌کنه کاراشو آخه زبونشون درازه من همه رو مارک بوردم الان میگه ۴تا قلم دیگه این همه جهاز جهاز داره با اینکه ۲۰بار چک کردن کم نباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ رسم بدی جدا ! من واقعا ندیده بودم اینجوری ! به هر حال خیلی اذیت میشین ! ولی دیگ صبر کن ببین خودشون ...

بله عزیزم من به خدا از این که کاری نکنن ناراحت نیستم از اینکه آنقدر پدرو مادر من اذیت شدن به خدا اومده بود خونمون یهو گفت آره یخچال الجی مادرم گفت اونقدر نداریم گفت آره خب بغل هم خوابیدن رو که همه بلدن باید بلد باشی خرج شونو بدی مادرم آنقدر گریه کرد که نگو از فرداش دو شیفت کار کرد تا بخره حالا رسیده به وظیفه خودشون میگه من ندارم وگرنه کمک میکردم با اینکه از ۱۰جا حقوق میگیرن ولی بابای من یه رفتگره

بله عزیزم من به خدا از این که کاری نکنن ناراحت نیستم از اینکه آنقدر پدرو مادر من اذیت شدن به خدا اوم ...

میدونم پدر و مادرت در حد توانشون بهت جهاز دادن ولی دعوا نکن از من خواهرانه چون اگ همو بخاهید به خدا به بهترین ها میرسید 

تو فقط باید با شوهرت همش حرف بزنی نه با داد نه با دعوا بشین ی روز باهم صحبت کنید بگو میخای چکار کنی برای این زندگی 

تمام حرفاتونو باهم بزنید همدیگرو تحت فشار نزارید 

برات آرزوهای قشنگ از خدا خواستارم براتون ♥️

براتون دعای خوشبختی دارم برای منم دعای ….کنید♥️🙏🏼

میدونم پدر و مادرت در حد توانشون بهت جهاز دادن ولی دعوا نکن از من خواهرانه چون اگ همو بخاهید به خدا ...

ممنونم عزیز دلم آخه مشکل اینجاست در حد توان نبوده وگرنه میتونست لباس شویی پاکشوما باشه  من خریدم ۱۷ولی مادر شوهرم گفت این چیه ما اصلا نداریم از این چیزا بردم فروختم الجی خریدم من هزار جور وام گرفتم منو و مادرم و پدرم مار کردیم وگرنه اگه در حد توان بود نمیسوختم به خدا

بگو عروسی نگیرین جهازم نداریم وام ازدواجم بردار برا خودت

وام ازدواج همون اول برداشتن شوهرم کردش پول پیش خونه 

بهمون ندادن من که میگم مامانم میگه ما که خریدیم برو به خوشی استفاده کن ولش کن ولی واقعا نمیتونم هنوز هیچی نشده میگه بگو سیسمونی آماده کنن خودشم حتی به کار نکرد برامون

ببین من ترکم تاحالا ندیدم کسی جهار نیاره کلا

ولی یسری چیز سنگین با دوماده حالا هرخانواده ای سه یا چارتا چیزو مشخص میکنن دوماد میاره

منتها بجاش عروسی و طلا و مهریه هم کم نمیزارن

بهشون بگو ك فک نکنن نمیدونی و بخوان شیره بمالن سرت

منتها اگه شوهرت میگیره که خب بزار بگیره دیگه چیکار ب خونوادش داری

یسری خونواده ها کمک میکنن بخاطر اون دو قرون یه عمر دخالت میکنن تو زندگی عروس

بجاش بهونه کن ارتباطت رو خیلی کم کن و اجازه هیچ دخالتی نده بهشون از الان

مادرشوهرت جندەی دوعالمەهمینو تونستم بگم😊

چی بگم به خدا شوهرم خوبه چون پیام هاشو میبینه و حرفاشو میشنوه من گفتم عروسی بگیرید منم سیسمونی میارم نگیرید نمیارم منم پیام داده از همون اول خوشم ازت نیومده انگار مجبور کردم من 

ببین من ترکم تاحالا ندیدم کسی جهار نیاره کلاولی یسری چیز سنگین با دوماده حالا هرخانواده ای سه یا چار ...

بله حرف شما درست من ترک نیستم خودم عزیزم ولی منم یکی از دوستام مثل شما لطف کردند گفتند بهشون میگم میگه آنقدر تو پرویی عروسی میخوای بگیری دختر سالم عروسی میخواد چیکار تو عقده داری در صورتی که من تو همه چیز دست گذاشتم رو ارزون ترین که شوهرم اذیت نشه