2777
2789
عنوان

همه خانواده شوهرا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 52 پست
حالا موندم مثلا زنگ میزنن که بیان چجوری دست به سرشون کنم.یا به مادر شوهرم چی بگم که بهشون بگه که از ...

جایی نرین که یه ایل هم نیفتن دنبالتون

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد زايمانت برگرد بيا تهران

چون واقعا نميشه گفت كه نيايد، يه دلخوري بزرگ ايجاد ميشه

اين هم رسميه كه همه جا هست حتي اونور دنيا هم كسي دنيا بياد زود ميان ديدنش،

مهم اينه كه دست تنها نباشي، طولاني كه نمي خوان بمونن ميان فوقش يك ساعت هستن و بعد ميرن، تو اون مدت هم اگه خيلي اذيتي مي توني به بهانه شير دادن به ني نيتون بريد تو اتاق

برادرشوهرت و بچه هاش هم باهات میان از طرفی هروز یکی میخواد بچه رو ببینه 

خب چکاریه بمون تهران بگو مامانت بیاد پیشت یا برو اصفهان خونه مامانت بمون که حداقل دوتا بچه شیطون رو اعصابت نباشن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

زیاد حساس نباش بزار بیان ببینن واهم قبل دنیا آمدن برادرزاده شوهرم خیلی ذوق داشتیم همش میگفتیم هرروز میاییم پیشش ولی جاریم خوشش نیومد موقع زایمانش میگف من نمیخوام کسی بیاد پیش بچم من فقط خودمو بچم دوس دارم تنها باشیم ماهم فقط همون بیمارستان که رفتیم پیشش واین حرفا رو زد دیگه نرفتیم الانم که بچش مریضه حتی پدرشوهرم و مادرشوهرو خواهرشوهرمم نمیرن ببیننش میگن خودش دوس داشته تنها باشه بزار مزاحمش نشیم.البته اگه جاریمم اینجوری نمیگف باز ماهروز نمیرفتیم پیش بچه مگه بیکاریم هروز هروز بریم خونشون من خواهرزادم چقدرم دوسش دارم دو هفته بیار میرم پیشش یا ماهی یبار.بنظرم از ذوقشونه عملی نمیشه خودتو درگیر نکن

زندگی نه همین صورت خندان من است زیر این خنده غمی ست که این تنها دنیای من است.

وای منم همش مشغله ی فکریم همینه.هنوز بچه ندارم ولی وقتی فکر میکنم اعصابم بهم میریزه.

فامیل خودمون بعد چهل روز میان.ولی فامیل شوهرم حتی ممکنه همون روز اول بیان🤕

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
خب اگر هم بیان هر روز که اونجا نیستن  یهروز میان دو ساعت میشینن میرن دیگه فکر نکنم اینقدر موضوع ...

پیچیدست.فامیلا شوهرم.خاله ها و دایی هاش و عمه هاش و عمو هاش باهم رابطه دارن و با عروس و دوماد و بچه و نوه شصت نفری هستن.واقعا هم اینجورین که هروز میان.شلوغی و سروصدا واسه بچه بده بخدا.وگرنه میدونم از رو علاقه میان

منم اصلا دوس ندارم چند روز بعد زایمانم خانواده شوهرم بیان خونم,چون تو اون وضعیت آدم درد داره شرایط جدیده بچه بی قراری میکنه میخوای آزاد باشی باید جلوشون با حجاب باشی واقعا دیوونه کنندس