2777
2789
عنوان

همه خانواده شوهرا اینجورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 52 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا هر روز میان؟

آره بخدا هروز میان.خانواده خوب و شادی هستن خدارو شکر.بدم نمیاد.هروز دنبال بهانن که پیش هم باشن.مادر شوهرم چشمش و عمل کرده بود تا یه هفته هروز اونجا بودن.دوماداشونم شب از سر کار میومدن حتما

منم واسه زايمانم ميخوام خونه خودم باشم مامانم مياد اونجا جمم كنه همش ميگه بيا اينجا ولي من خونه خودمو دوست دارم و همه ي فاميلاهم روزاي اول ميان ديوونه نشم خوبه 😭😭😭😭

تنها آرزوم اینه هیچکس به هیچ دلیلی غصه نخوره 🙏🏼
سخت نگیرین میان نهایت سه چهار ساعت میشینن میرن دیگه این مدلی که شما گفتین هرکارم کنین میان

از ظهر واسه ناهار میان تا شب بعد از شام میرن.واسه پذیرایی خدارو شکر مشکلی نداریم.اما این همه آدم...آرامش مادر و بچه چی...

اینو باید بسپری به همسرت

بهشون بگه خانمم الان نیاز به استراحت داره، یکم که حالش سرحالش سر جاش اومد، بهتون خبر میدیم تشریف بیارید

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
پیچیدست.فامیلا شوهرم.خاله ها و دایی هاش و عمه هاش و عمو هاش باهم رابطه دارن و با عروس و دوماد و بچه ...

برادرشوهرت هم دنبالتون راه میفته حوصله داری با جاری تو یه خونه که توهم تازه زایمان کردی و توانایی نداری اونم از تو مراقبت نمیکنه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
از ظهر واسه ناهار میان تا شب بعد از شام میرن.واسه پذیرایی خدارو شکر مشکلی نداریم.اما این همه آدم...آ ...

پیشنهاد ما اینه تهران بمونی

من بجای تو استرس گرفتم 

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
برادرشوهرت هم دنبالتون راه میفته حوصله داری با جاری تو یه خونه که توهم تازه زایمان کردی و توانایی ند ...

نه بابا نمیکنه.وراجم هست.از صبح میخواد غیبت کنه تا شب.بچه ها خودشم جمع نمیکنه

خانم ها شما بعد به دنیا اومدن بجه مهمونی نمیگیرید؟

ما چون مهمونی میگیریم، تو بیمارستان فامیل های درجه یک میرن احوال پرسی

بعد هم تا چند روز مادرخانم ومادرشوهر میرن کمکش وباقی فامیلا نمیان تا روز مهمونی که دعوت شدن (معمولا یکی دو هفته بعد از زایمان مهمونی برگزار میشه)

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
آره بخدا هروز میان.خانواده خوب و شادی هستن خدارو شکر.بدم نمیاد.هروز دنبال بهانن که پیش هم باشن.مادر ...

این طوری که حق با شماست هم برا شما که نیاز به اتراحت داری و هم بچه سخت میشه باید یه فکر دیگه بکنی همین تهران بمونید بعد یه ماه که رو پا شدین برین اصفهان

خانم ها شما بعد به دنیا اومدن بجه مهمونی نمیگیرید؟ ما چون مهمونی میگیریم، تو بیمارستان فامیل های در ...

رسم خانواده منم اینجوریه.حتی مثلا خاله و زندایی و زنعمو و عمه میان بیمارستان.اما بوه هاشون نمیان تا روز مهمانی‌.بچه که میگم بزرگنا.یا ازدواج کرده یا هم سن و سال خودم