2777
2789
عنوان

همه خانواده شوهرا اینجورین؟

662 بازدید | 52 پست

من و شوهرم تهران زندگی میکنیم.خانواده جفتمون اصفهان هستن.قراره من برم اصفهان زایمان کنم.برادر شوهرم که ایران نیست گفته کیلید خونش و بگیریم و بریم اونجا از قبل از زایمان تا هروقت خواستیم اصفهان بمونیم که آرامش داشته باشیم.که دستشم درد نکنه.با اینکه هم خونه مامان من هم مامان شوهرم خلوته و خانواده هامون کم جمعیتن اما ما تصمیم گرفتیم بریم خونه برادر شوهرم که سکوت و آرامشی که میخوایم حفظ بشه.چون من واقعا از شلوغی بدم میاد چه برسه بعد از زایمان...

خانواده شوهرم یعنی خاله هاش و عمه ها و...هروز تو گروه خانوادگی مینویسن که ما هروز واسه دیدن بچه میایم و...واقعا هم این مدلی هستن که من دوست ندارم.

نمیدونم وقتی بچه به دنیا میاد چجور بهشون بگم چند روز صبر کنن و بعد بیان..میدونم از محبت و لطفه که میخوان بیان.ولی من خودم بعد از زایمان طبیعی ممکنه از نظر جسمی اوکی نباشم.بچه هم که خیلی کوچیکه و جمعیت دورش نباشه بهتره دیگه...از طرفی هم مادر شوهرم که خدایی خوبه و باهاش مشکلی ندارم پای فامیلاش که میاد وسط انگار درک نمیکنه و ازشون نمیخواد که یکم صبر کنن.کلا همیشه اینجور موقع ها طرف فامیلاش و میگیره... .فامیل من همچین رسمی ندارن و یهو واسه ختنه میان.یا اینکه بعد از یک ماه و چهل روز بزرگای فامیل برنامه ریزی میکنن و به همه اطلاع میدن که تو یه روز بیان دیدن بچه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا موندم مثلا زنگ میزنن که بیان چجوری دست به سرشون کنم.یا به مادر شوهرم چی بگم که بهشون بگه که از دستم ناراحت نشه.چون مادرشوهرم خیلی واسم عزیزه.حتی برادر شوهرم و دو تا بچه شیطونش از تهران میخوان با ما بیان و پیش ما بمونن.یعنی خونه مادر شوهرم نمیرن.

خب دیگه این طور معلومه چاره نداری   

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

حق داری 

تو همون گروه با خنده و... بنویس قربونتون برم که انقدر مهربونین ولی من اصلا دارم میرم خونه خالی که بگیرم بخوابم😁

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حالا موندم مثلا زنگ میزنن که بیان چجوری دست به سرشون کنم.یا به مادر شوهرم چی بگم که بهشون بگه که از ...

بنظر من بمون تهران تو خونه خودت خیلی راحتتری

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧

بهشون بگو یکم که سرحال شدم خودم میگم میاید

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات