بچها منابع خیلی خوبی که کار کرردید چیا بودن ؟ اول برای همه درسا خوبه خیی سبز باشه؟ بعد منابع دوم چی برای زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک من انقد کتاب ریختم دور خودم سرم گیج میره😂🫠
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
ع هم سن و هم رشته ایم برای نمره نهایی فقط فرمول بیست
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی.
با همونا راحت معدلت میره بالا من با مشاور صحبت کردم گفتن که فعلا فقط تمرکز روی نهایی باشه تابستون تست
راستی مشاور کی گرفتی توروخدا منم میخوام بگیرم ولی کسیو پیدانکردم راضی ازش
من مشاور کلی ندارم دبیرای خودم مشاور تحصیلی ان اونا راهنمایی میکنن