2777
2789
عنوان

منابع تست خوب

54 بازدید | 10 پست

بچها منابع خیلی خوبی که کار کرردید چیا بودن ؟ اول برای همه درسا خوبه خیی سبز باشه؟ بعد منابع دوم چی برای زیست و شیمی و ریاضی و فیزیک من انقد کتاب ریختم  دور خودم سرم گیج میره😂🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندمی 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

یازدهم تجربی

ع هم سن و هم رشته ایم برای نمره نهایی فقط فرمول بیست 

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

گرفتمممم وویییی عزیزممم

با همونا راحت معدلت می‌ره بالا من با مشاور صحبت کردم گفتن که فعلا فقط تمرکز روی نهایی باشه تابستون تست

با همونا راحت معدلت می‌ره بالا من با مشاور صحبت کردم گفتن که فعلا فقط تمرکز روی نهایی باشه تابستون ت ...

راستی مشاور کی گرفتی توروخدا منم میخوام بگیرم ولی کسیو پیدانکردم راضی ازش

راستی مشاور کی گرفتی توروخدا منم میخوام بگیرم ولی کسیو پیدانکردم راضی ازش

من مشاور کلی ندارم دبیرای خودم مشاور تحصیلی ان اونا راهنمایی میکنن