انلاین که اصلا نتونستم ثبت کنم هی میزنه ادرس فرمت اشتباهه بعد درست میکنی گزینه ادامه رومیرنی هیچی ب هیچی کلا ی چیز الکی هست زنگم زدم ب سمارشون گفت باید بری خدمات قضایی ثبت شکایت کنی بعد بیای پلیس فتا که حضوریه وحتمن کلی هزینه داره منم فقط میخام بخاطر بی ادبی و تهدیداون پیج شکایت کنم ن کلاهبرداری اینا ولی میخام ی درس حسابی بدم بهش که یادبگیره چطور حرف بزنه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم،ببینید من تو تلگرتم میخواستم شکایت کنم رفتم پلیس فتا گفت برو اول شکایتتو ثبت کن و پرونده تو بیار ، بعد از کلی پول خرج کردن و دو روز اسیری پرونده رو بردم همونجا همون اقا گفت ما به تلگرام و اینستا و کلا نرم افزارای خارجی دسترسی نداریم و نمیتونیم کاری کنیم ، گفتم پس چرا دو روز اسیرم کردی ، پرو پرو گفت باشه من پرونده تو میزارم این زیر هی میگم برو بیا ،اخرشم هیچی . شما اول تحقیق کن بعد برو هزینه کن من دوسال پیش هفتصد تومن خرج کردم