2777
2789

انلاین که اصلا نتونستم ثبت کنم هی میزنه ادرس فرمت اشتباهه بعد درست میکنی گزینه ادامه رومیرنی هیچی ب هیچی کلا ی چیز الکی هست زنگم زدم ب سمارشون گفت باید بری خدمات قضایی ثبت شکایت کنی بعد بیای پلیس فتا که حضوریه وحتمن کلی هزینه داره منم فقط میخام بخاطر بی ادبی و تهدیداون پیج شکایت کنم ن کلاهبرداری اینا ولی میخام ی درس حسابی بدم بهش که یادبگیره چطور حرف بزنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره نماد اینماد ولی خب اون نمادبرای کلاهبرداری میشه شکایت کرد یا برای بی ادبی وتهدید هم میشه؟

برای همه چیز میشه تازه فرصت میده با صاحب کسب و کار صحبت میکنی اگه قانع نشدی میتونی ارجاع بدی به مراجع قضایی کم هزینه و سریع تره

سلام عزیزم،ببینید من تو تلگرتم میخواستم شکایت کنم رفتم پلیس فتا گفت برو اول شکایتتو ثبت کن و پرونده تو بیار ، بعد از کلی پول خرج کردن و دو روز اسیری پرونده رو بردم همونجا همون اقا گفت ما به تلگرام و اینستا و کلا نرم افزارای خارجی دسترسی نداریم و نمیتونیم کاری کنیم ، گفتم پس چرا دو روز اسیرم کردی ، پرو پرو گفت باشه من  پرونده تو میزارم این زیر هی میگم برو بیا ،اخرشم هیچی . شما اول تحقیق کن بعد برو هزینه کن من دوسال پیش هفتصد تومن خرج کردم 

سلام عزیزم،ببینید من تو تلگرتم میخواستم شکایت کنم رفتم پلیس فتا گفت برو اول شکایتتو ثبت کن و پرونده ...

چ بیشعورن اینا منم زنگ زدم گفتم مگه نمیگن میشه انلاین ثبت شکایت کرد چراسایتتون خرابه میگه اگه انلاینم ثبت کنی اهرش زنگ میزنیم بیای حضوری گفتم پس شماها ب چ درد میخورید ی مشت مفت خور نشستین اونحا چ غلطی میکنین

نمیتونم بیخیال شم زنیکه روانی هرچی از دهنش دراومده گفته فقطم بخاطر اینکه دروغاشو بهش گفتم ثابت کردم ...

از این اشغالا زیادن من یه بار پیجشو استوری کردم دوستام رفتن از خجالتش در اومدن

بعد بلاکم کرد زنگ زدم مدیر پاساژشون شماره صاحب اصلی و گرفتم دهنمو سرویس کردن 

واسه من کاپشن رو رنگ اشتباه فرستاده بود

بعد روش پر لک بود نمی‌رفت با دستمال

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن