2777
2789

بله

از خندیدن های بعضی ها که هرکی باردار میشد جلوی من میخندیدن میگفتن الان چندهفته دیگه سقط کردم💔

یا حتی دلسوزی های بیش از حد و برو دکتر و چی شد و چیکار کردی و پیگیری هایی که ارامش و روح و روانمو نابود کرده بودن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
یکیش بود هروقت میدیدم میگف خدا بهت بچه بده ووونمیدونم چرا اینارو میگف ببشتر اذیت میشدم احساس میکردم ...

عزیزم‌چقدر اذیت شدی

انشالله خدا حاشو‌سبز کنه برات خیلیا ناخواسته با حرفاشون دل مارو میشکنن بدون این که بدونن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلهاز خندیدن های بعضی ها که هرکی باردار میشد جلوی من میخندیدن میگفتن الان چندهفته دیگه سقط کردم💔یا ...

انشالله خدا جاشو‌برات سبز کنه

چقدر هم دردیم

یا اینکه میگن غصه‌نخوریااااا دیکه برا بعدی مواطب باش سقط نسه

انکار برای اون ک سقط شد مقصر بودیم

فدات شم انشالله ی بچه خوشگل و صالح خدا بهت بده.به حرفاشون فک نکن برات مهم نباشن

قربونت برم ممنون عزیزم انشالله 

انسالله‌توهم‌حاجت روا بشی عزیزم و خدا جاشو‌برات سبز کنه

هفته ۳۸ از دستم رفت یه عده گفتن چطور نفهمیدی تکون نخورده.یه عده گفتن الهی بمیرم پسرم بوده بعدش نوبت دخترشه.

خیلیا گفتن چرا همون شب نرفتی بیمارستان.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

انشالله خدا جاشو‌برات سبز کنهچقدر هم دردیمیا اینکه میگن غصه‌نخوریااااا دیکه برا بعدی مواطب باش سقط ن ...

خدا بهم داده عزیزم.خدا خییلی بزرگه.واقعا خیلی جاها دستمو گرفته.انشالله خدا زمان انتظارتو کوتاه کنه و زود یه نی نی زیبا و سالم بیاد بغلت.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
هفته ۳۸ از دستم رفت یه عده گفتن چطور نفهمیدی تکون نخورده.یه عده گفتن الهی بمیرم پسرم بوده بعدش نوبت ...

عزیزم واقعا متاسفم  چقدر دلم با پیامت 

غصه دار شد

انشالله خدا دامنتو سبز کنه 

بچه ای ک عمرش ب دنیا نباشه هر کار میکردی هم نمیموند

صلاح خدا در همین بوده

انشالله خدا جاشو برات سبز کنه و به دلت صبر بده