2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه سقط دست خودت بوده غلط کرده هرکی بت حرف زده

من بارداری دومم پوچ بود هیشکی هیچی بم نگفت

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

تازه کورتاژ کردم.. حرفای شوهرم و مادرشوهرم خیلی ناراحتم کرد

تو بیمارستان بهم قرص میدادن ک سقط کنم و نمیشد و من درد خیلی شدیدی داشتم بجای اروم کردنم مادرشوهرم وشوهرمو پر میکرد که این دردا طبیعیه منم داشتم چرا برا کورتاژ رفت بیمارستان خصوصی با اینکه میدید اونجت چطور عذابم میدادن 

و دعواهایی ک بینمون انداخت

فقط از خدا میخوام کارمای کاراشو پس بده

خودم سقط نکردم ولی جاریم سومین بچش که سقط شد مادرشوهرم پشت سرش حرفای بدی زد که جیگرمو سوزوند از مادرشوهرم متنفر شدم و دلم برای جاریم سوخت 

جاریم خیلی زن خوبیه و خیلی به مادرشوهرم خوبی کرده ولی پشت سرش میگفت به پسرم گفتم این زن بدردت نمیخوره رحمش بچه کشه یکی دیگه رو باید میگرفتیم و چند تا چرت و پرت دیگه حالا پسرش چیه؟یه پلشت که چسش رو نمیتونه کنترل کنه و هر جا هست باید ماسک ضد شیمیایی بزنیم تا ریه هامون از دست نره نکبت

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
کسی نفهمید. می‌فهمید هم مهم نبود. حرفاشون رو هم به جای جیگر به کتفم میگیرم. قرار هم نیست هرچی سر من ...

خداروشکر زن محکم و قوی‌هستی انشالله هیچ‌وقت تجربه تلخی نداشته باشی

خدا سبز کنه جاشو

مگه سقط دست خودت بوده غلط کرده هرکی بت حرف زدهمن بارداری دومم پوچ بود هیشکی هیچی بم نگفت

باورت نمیشه چقدر حرف شنیدم😔 از فامیل های اطراف ک‌فهمیده بودن خانواده ها درک داشتن اطرفیان نه

انشالله خدا جاشو برات زود سبز کنه عزیزم

نه چی‌هست

شبکه افق از شنبه تا چهارشنیه عصر ساعت چهار صبح تکرارش ساعت ۹ درباره تغذیه سالم غذای سنتی هست پزشکا دعوت میشن میگن چند مورد با این برنامه گفتن بچه دارشدیم