2777
2789

تو رو جون  عزیزترین کستون راستشو بگین 

حاظرین زن مرد مطعلقه بشین  درامد بالای ۶۰۰ میلیون داره و دوتا دختر   ک  با مادرشونن  و اتفاقا مرد هیچ اعتقاد مذهبی خاصی نداشته باشه   فقط ظاهر  و قیافه براش مهم باشه   و اگر خیییلی خوشکل باشین  تا حدودی خرج کنه ولی   خب  دو قطبی داشته باشه   و اگر  جایی  ب دلش نباشین   دست روتن بلند کنه      جدایی قبلیشم سر کتک ها و خساست هاش و  خیانت های مجازیش و سو استفاده گری های بیش از اندازش از زنش باشه  از من ب عنوان خدمتکار و شاگرد تو جاده استفاده میکرد حتی 🙂💔 بدون ریالی خرج  درست   فقط خرج بخور نمیر    چون من قیافم شبی دافای اینستا نیست   تازه  عملی هم دوست نداره  طبیعی خییلی خشکل  و پوست صاااف و موی پر و باسن کرد 💔🍂   چشمای   شهلایی  ناخنای بلند شیک    اینجور زنی  میخواد شوهرم ک براش هر کاری بکنه 

مطمعنم  خیلیا حاضرن بخاطر پولش هر کاری بکنن 

🙂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنش یه چیزی دونسته جدا شده، طرف روانیه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

داری میگی سر خساست .

پولی که داشته باشه به آدم نده انگار نداره دیگه .

بعدم به هیچ وجه سر دست بزنش زنش نمیشدم. 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ن عزیزم چه کاری کسی که بخاطر پول بخواد زن این ادم بشه با جند.ه گی درامد بیشتری در میاره که شرافتش از زن این ادم شدن بهتره .

خیلی زن ها هنوز هستن که پول براشون همه چیز نیست