2777
2789

تو رو جون  عزیزترین کستون راستشو بگین 

حاظرین زن مرد مطعلقه بشین  درامد بالای ۶۰۰ میلیون داره و دوتا دختر   ک  با مادرشونن  و اتفاقا مرد هیچ اعتقاد مذهبی خاصی نداشته باشه   فقط ظاهر  و قیافه براش مهم باشه   و اگر خیییلی خوشکل باشین  تا حدودی خرج کنه ولی   خب  دو قطبی داشته باشه   و اگر  جایی  ب دلش نباشین   دست روتن بلند کنه      جدایی قبلیشم سر کتک ها و خساست هاش و  خیانت های مجازیش و سو استفاده گری های بیش از اندازش از زنش باشه  از من ب عنوان خدمتکار و شاگرد تو جاده استفاده میکرد حتی 🙂💔 بدون ریالی خرج  درست   فقط خرج بخور نمیر    چون من قیافم شبی دافای اینستا نیست   تازه  عملی هم دوست نداره  طبیعی خییلی خشکل  و پوست صاااف و موی پر و باسن کرد 💔🍂   چشمای   شهلایی  ناخنای بلند شیک    اینجور زنی  میخواد شوهرم ک براش هر کاری بکنه 

مطمعنم  خیلیا حاضرن بخاطر پولش هر کاری بکنن 

🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش یه چیزی دونسته جدا شده، طرف روانیه...

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

داری میگی سر خساست .

پولی که داشته باشه به آدم نده انگار نداره دیگه .

بعدم به هیچ وجه سر دست بزنش زنش نمیشدم. 

در حال تلاش برای قبولی ارشد روان‌شناسی 🩵پدرم اولین و خالص ترین عشق زندگیم ❤️ مامانِ دو تا همستر.🐹💕...و قسم به امـ✨ــیدی که میروید از جای بریدگیِ زخم بر تن🌱

ن عزیزم چه کاری کسی که بخاطر پول بخواد زن این ادم بشه با جند.ه گی درامد بیشتری در میاره که شرافتش از زن این ادم شدن بهتره .

خیلی زن ها هنوز هستن که پول براشون همه چیز نیست