2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس بیاین

143 بازدید | 10 پست

یه رفیق داشتم ک از سال ۹۸ باهم بودیم

خیلی روزای بدوخوب پشت سر گذاشتیم

و اون خیلی خیلی بیشتر ب من وابسته بود و همیشه باید تحت هر شرایطی به همدیگه پیام میدادیم یا زنگ میزدیم وگرنه ناراحت میشد و زبونش نیش دار

خلاصه پارسال عقد کردم و ازهمون مراحل اشنایی شوهرم دچار دیسک کمر شد و یک سال بسیار سخت برای هر دومون گذشت

هیچی از نامزدی نفهمیدیم دنبال دکتر این شهر اون شهر این مطب اون مطب همه راهی امتحان کردیم

اونقدر هردو تلاش کردیم تا الان کمی بهتر شده خداروشکر

اما تو همون اوایل نامزدیمون رفیقم گیر داده بود باید شوهرت زنگ بزنم تبریک بگم ازدواجتونو(یه شهر دگ هس رفیقم دعوتش کردم نتونس بیاد) منم ب شوهرم گفتم اما گف خجالت میکشم حرف بزنم باهاش ینی چی اینکارا و رفیقم فک کرد از عمد من نمیزارم زنگ بزنه

از اونورم فک میکرد عکسای عقد دستم رسیده و از عمد نمیفرستم براش ببینه

یا فک میکرد من هر روز خوش میگذرونم و اینو فراموش کردم انتظار داشت هر لحظه گزارش کار بدم

هرچی بهش میگفتم حالم خوب نیست شوهرم مریضه تو مشکلات زندگی هستم تو مخش نمیرف فقط میگف تو منو فراموش کردی عوض شدی

و یه روز بهم تیکه انداخت منم نتونستم تحمل کنم منفجر شدم جوابش دادم دعوامون شد حرفای بدی بهم زد بعدش خیلی بهم زنگ زد من برنداشتم هرچی گف بردار برنداشتم

دلم ازش بدجور برگشته بود

چند ماه گذشته نزدیک ب یکسال

حالا که ب اون‌روزا فکر میکنم حالم بد میشه

حس میکنم در حقش بد کردم اما بعد میبینم اون ب من بد کرده

نمیدونم دوراهی هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دنیا ارزش ندارعحالا یکی بیشتر بد کردە یکی کمترزنگ بزن حلالیت بگیر باز خواستی ارتباط بگیر،نخواستی نگی ...

گاهی میخام زنگ بزنم اما اون یه اخلاقی داره حدومرزو خودش باید مشخص کنه

شرایط مجردیو با متاهلی تشخیص نمیده

بنام خالق نور …سوگند به آنانکه غریقی را نجات می‌دهند ۲سوگند به آنانکه دل غمگینی را نشاط می بخشند ….سوره النازعات آیه ۱و ۲…اگر در مدت ۱۹ روز قرآن را بزبان مادری بخوانید از ابتدای قرآن تا انتهای آن که برزبانتان جاری شود و گوشتان صدای شما را بشنود اعجاز در زندگیتان خواهید دید. برای هر نیاز که دارید بخوانید و شاهد اعجاز خداوند باشید 

گاهی میخام زنگ بزنم اما اون یه اخلاقی داره حدومرزو خودش باید مشخص کنهشرایط مجردیو با متاهلی تشخیص نم ...

واقعا بنظرم فرق دارە

من کە متاهل نیستم و فقط تو رابطەم با دختر سینگل فرق دارم چە برسە بە متاهل

واقعا بنظرم فرق دارەمن کە متاهل نیستم و فقط تو رابطەم با دختر سینگل فرق دارم چە برسە بە متاهل

کاش میفهمید همونجور ک من درکش میکردم

خیلی وابسته من بود

حس بدی دارم

گریه ام گرفته

حس میکنم بزور از خودم جداش کردم

اما بخدا شرایطم بد بود

از روز اول اشنایی و نامزدی دچار چالشو مشکل شدیم

کاش میفهمید همونجور ک من درکش میکردمخیلی وابسته من بودحس بدی دارمگریه ام گرفتهحس میکنم بزور از خودم ...

هوووف...ناراحت نباش اتفاقیە کە افتادە

قابل جبرانە و حتما جبران کن ولی این دفە مواظب باش حد و‌مرز از دستت در نرە

هوووف...ناراحت نباش اتفاقیە کە افتادەقابل جبرانە و حتما جبران کن ولی این دفە مواظب باش حد و‌مرز از د ...

فکر برگشت ب اون رفاقت با اون حجم از کنترل کردن و تعصب تنو بدنمو میلرزونه