2777
2789

اومدن که 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه نیومدن حرفم پس میگیرم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
اره اما فقط یه نفر اونم اخرش نفهمیدم چیکار کنم

من پیشنهادی نداشتم وگرنه مینوشتم مجردم آخه

تاپیک قبلیت چی بود

با شوهرم بحثمون شده بود دیگ قهر کردیم قهرمونم زیادی کش داد با این حق با منه اما انتظار داره من برم منت کشی حتی رفتاراهم نشون میده بیا من نمیرم خودشم نمیاد

فدات عزیزم ❤

♥️♥️♥️♥️😘

با شوهرم بحثمون شده بود دیگ قهر کردیم قهرمونم زیادی کش داد با این حق با منه اما انتظار داره من برم م ...

هیچ وقت غرورتو نشکن که بری سمتش بزار اون بیاد واسه منت کشی به تو نیاز داشته باشه برگرده وهم دعوا کردین ازخونه خودت نزن بیرون نیا خونه پدرت توخونه خودت بمون درست سخته ولی مرد اونجوری می‌فهمه که تو زندگی تو دوستداری مجبور میشه میاد واسه منت کشی 

هیچ وقت غرورتو نشکن که بری سمتش بزار اون بیاد واسه منت کشی به تو نیاز داشته باشه برگرده وهم دعوا کرد ...

ایندفعه خیلی عوص  شده بخدا حتی غذا هم نمیخوره موندم چی بهش بگم انتظارم داره برم منت کشی 

ایندفعه خیلی عوص شده بخدا حتی غذا هم نمیخوره موندم چی بهش بگم انتظارم داره برم منت کشی

ولش کن شاید گشنه اش نیس تو خودت غذاتو بخور یه باریا نهایتا دوبار بهش بگو اومد که اومد غذا شومیخوره نخورد با احترام بهش بگو گذاشتم رو گاز اگه گشنه شدی گرمش کن بخور 

ایندفعه خیلی عوص شده بخدا حتی غذا هم نمیخوره موندم چی بهش بگم انتظارم داره برم منت کشی

خواهر من هیچ وقت منت یه مردنکش واسه غذا خوردن واسه خودت زندگی کن خودت بخور جمع کن و به کارهات برس زندگی ارزشش نداره ب التماس بیفتی یا واسش مادری کنی