دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم ..... بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
با شوهرم بحثمون شده بود دیگ قهر کردیم قهرمونم زیادی کش داد با این حق با منه اما انتظار داره من برم منت کشی حتی رفتاراهم نشون میده بیا من نمیرم خودشم نمیاد
با شوهرم بحثمون شده بود دیگ قهر کردیم قهرمونم زیادی کش داد با این حق با منه اما انتظار داره من برم م ...
هیچ وقت غرورتو نشکن که بری سمتش بزار اون بیاد واسه منت کشی به تو نیاز داشته باشه برگرده وهم دعوا کردین ازخونه خودت نزن بیرون نیا خونه پدرت توخونه خودت بمون درست سخته ولی مرد اونجوری میفهمه که تو زندگی تو دوستداری مجبور میشه میاد واسه منت کشی