2777
2789
عنوان

دکترا چرا وقتی میگی سرم بده نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 40 پست
خیای بد پودر روتارین چند تخمس از داروخونه بگیر باابجوش درست کرد گلو و سرفتو اردم میکنه

آره روتارین خوردم

فک کنم التهاب گلوئه

احتمالا ادامه همین ویروس گوارشیه اس

کلا نابودم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم خوبی؟ یه تاپیک زدین درمورد دوستتون که الان عقد هستمن میشه شماره اون دعانویس رو بهم بدید ت ...

سلام 

چون خیلی منتظرید اینو میگم و الا چیزی نمیگفتم 

بیینید ایشون فقط در جریان با دعا ازدواج کردن دوستشون بودن 

هرچی که میدونن رو دوستشون ایشون رو درجریان گذاشتن 

چون دوستش نرفته 

دوستش پیداش کرده 

و در نهایت کار خودش حل شده 

فقط چون خیلی صمیمی بودن به ایشون گفته که چطور با خواسته اش رسیده 

نه ادرسی داره و نه حتی اسمی ازش میدونه 

خیلی ها هم ازش ادرس خواستن 

شما دهمین نفری .در جواب همشون همین حرف رو زدن .

سلام عزیزم خوبی؟ یه تاپیک زدین درمورد دوستتون که الان عقد هستمن میشه شماره اون دعانویس رو بهم بدید ت ...

سلام عزیزم

ندارم شمارشو قشنگم 

و میدونم برای غریبه ها هم کار انجام نمیده کلا

اگه هم تو اون تاپیک گفتم،یادم نمیاد کدومم بود،صرفا به عنوان تجربه گفتم

وگرنه خودم نمیشناسم طرفو و دنبالشم نرفتم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

سلام عزیزمندارم شمارشو قشنگم و میدونم برای غریبه ها هم کار انجام نمیده کلااگه هم تو اون تاپیک گفتم،ی ...

ممنونم 

ولی کاش بیاید خصوصی شمارمو بدم بی زحمت به دوستتون بدید به خدا لطف میکنید اگه این کار رو انجام بدید توروخدا🙏🏻🙏🏻کمکم کنید 

ممنونم ولی کاش بیاید خصوصی شمارمو بدم بی زحمت به دوستتون بدید به خدا لطف میکنید اگه این کار رو انجام ...

عزیزم قبول نمیکنه

چون طرف اصلا بدون معرف واسه کسی کار نمیکنه و خوشش نمیاد براش مشتری غریبه ببرن

من کاری ازم برنمیاد وگرنه کمکت میکردم

تو این چیزام نرفتم تا حالا

عزیزم قبول نمیکنهچون طرف اصلا بدون معرف واسه کسی کار نمیکنه و خوشش نمیاد براش مشتری غریبه ببرنمن کار ...

نه من میگم که شمارمو به دوستتون بدید کارش دارم توروخدا کمکم کن

نمیدونممنم واسه همین گفتم سرم بنویسهچون خوشم از آمپول نمیاد واقعیتشگوش نکرد

آخه سرم باید اندیکاسیون درمانی داشته باشه

صرف اینکه یکی نخواد درد بکشه که دکتر نباید سرم بده

هم کشور با کمبود دارو مواجه میشه هم عوارض خاص خودش رو داره چند تا دارو دارن با هم قاطی میشن و از راه رگ وارد بدن میشن پرستار بدبخت یه بار باید بره بزنه ۴۰ دقیقه دیگه بیاد بکشه کلا بار اضافه ست هیچ جای دنیا هم این طوری نیست

تو خصوصی و مطب ها هم اگه برای همه سرم مینویسن به خاطر درآمدشه چون هزینه تزریق سرم خودش به اندازه یه ویزیت هست